Neler Yeni

AC Odyssey'de DLC olmadan oyun bitmiyor mu?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,149
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bende deluxe edition var epicten almıştım onda hikaye ile alakalı tüm dlc ler var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Harley Quinn❖
Hayır sadece ana hikaye var, Gold sürümünü alman lazımdı diğer DLC hikayeleri için. Bir de bir insan oyunların neden Deluxe sürümünü alır ki standart sürüm ile aynı neredeyse, hiç bir şey vermiyor. Almışken Gold veya Ultimate alınmalı.

he anladım ben korsan oynadıydım
zaten çok uzun sonuna gelince başını unutuyorsun
dlc lerde türkçe yama yoktu anlamazsanız bu şekilde dlc nın önemi kalmıyor zaten
Etme eyleme ya nasıl yok Türkçe yama. Yanlış bilgi vermeyelim. Animusun yaptığı çeviride bütün DLC'lerin çevirisi mevcut. O dönemleri ve tarihi seven insanın kesinlikle DLC'leri ile birlikte oynaması gereken bir oyun.

flory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert

Alfha13

80+ Silver
Hayır sadece ana hikaye var, Gold sürümünü alman lazımdı diğer DLC hikayeleri için. Bir de bir insan oyunların neden Deluxe sürümünü alır ki standart sürüm ile aynı neredeyse, hiç bir şey vermiyor. Almışken Gold veya Ultimate alınmalı.
Epic'ten oyun almadığın için bilmiyorsun tabii:D Muhtemelen minimum tutarı doldurmak için, eğer değilse harbiden mantıksız.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak

Etme eyleme ya nasıl yok Türkçe yama. Yanlış bilgi vermeyelim. Animusun yaptığı çeviride bütün DLC'lerin çevirisi mevcut. O dönemleri ve tarihi seven insanın kesinlikle DLC'leri ile birlikte oynaması gereken bir oyun.
epic gamesten 25 tl ye almıştım olabildiğince ucuza almaya çalışıyordum deluxe alınca indirim kullanılıyordu minimum

Epic'ten oyun almadığın için bilmiyorsun tabii:D Muhtemelen minimum tutarı doldurmak için, eğer değilse harbiden mantıksız.
min tutarı doldurmak içindi evet

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

ben oynadığımda dlc lerin çevirisi yoktu şuan olabilir hocam yanlış bilgi ise özür dilerim
oyun güzel zaten ona bir şey demiyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,149
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
ben oynadığımda dlc lerin çevirisi yoktu şuan olabilir hocam yanlış bilgi ise özür dilerim
oyun güzel zaten ona bir şey demiyorum
He doğru olabilir bak, zaten 2021'de çıktı diye biliyorum DLC yamaları.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Legacy of the First Blade çöpün de çöpü bir DLC para verme. Az küfür etmedim bu DLC için. Fate of Atlantis çok güzel.

flory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Legacy of the First Blade çöpün de çöpü bir DLC para verme. Az küfür etmedim bu DLC için. Fate of Atlantis çok güzel.
Ben dlcler olmadan oyunun bittiğini anlayabiliyor muyum acaba ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,149
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Hocam yine diyorum suan 127 TL butcem yok standart edition almayimmi?
İmkanın yok ise şu an Standart alabilirsin. Oyun çok uzun zaten. Ben 200 saatte bitirdim. Yani oyunun ana hikayesini bitirinceye kadar alma imkanın olabilir. Ondan sonra Season Pass alabilirsin. DLC'lerin hepsi güzel.

flory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
İmkanın yok ise şu an Standart alabilirsin. Oyun çok uzun zaten. Ben 200 saatte bitirdim. Yani oyunun ana hikayesini bitirinceye kadar alma imkanın olabilir. Ondan sonra Season Pass alabilirsin. DLC'lerin hepsi güzel.
Epic games den alicam bir sikinti olurmu?

Top Bottom