Neler Yeni

Yardım AC VALHALLA Joyistck Sorunu

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Merhaba Arkadaşlar Ac Valhalla oyununu indirdim fakat gamepeadım çalışmadı rdr2 oyununa girdim çalışıyordu ama ac valhallada çalışmıyor youtubedekı videoyu denedım olmadı xbox360e denedım olmadı hatta pcye format attım yıne olmadı sorun neyden kaynaklı bılmıyorum eskıden oynadıgımda hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım konrolcüm ps4 kontrolcusu ama internetten almıştım ne kadar güvenilir bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
Merhaba Arkadaşlar Ac Valhalla oyununu indirdim fakat gamepeadım çalışmadı rdr2 oyununa girdim çalışıyordu ama ac valhallada çalışmıyor youtubedekı videoyu denedım olmadı xbox360e denedım olmadı hatta pcye format attım yıne olmadı sorun neyden kaynaklı bılmıyorum eskıden oynadıgımda hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım konrolcüm ps4 kontrolcusu ama internetten almıştım ne kadar güvenilir bilmiyorum
Kanki ubisoft oyunlarında kendi dosya klasöründe gamepad yapılandırması vardı sanki uzun zaman önce banada böyle bişey olmuştu youtubedan video izleyerek yapmıştım

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanki ubisoft oyunlarında kendi dosya klasöründe gamepad yapılandırması vardı sanki uzun zaman önce banada böyle bişey olmuştu youtubedan video izleyerek yapmıştım
hiç bi türlü yapamadım kanka eskıden yoktu böyle bişey

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
knk oyun orjinal değilmi birde benim rdr2 mesela kolu direk tanımlıyo ama jedi fallen order oynarken steam aç kapa yapıp kolu aktif etmek zorunda kalıyordum böyle birşeyde olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,620
Üyeler
164,032
Son üye
Samet-24
Top Bottom