AC Valhalla kolay oyun mu???

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,882
Arkadaşlar ac valhalla almıştım. çok beğenerek oynuyorum ama bana biraz kolay geldi. Ben şimdi 110-120 levellerdeyim. 250 levellik yere gittim. Görevleri tamamladım. Normal geldi bana. Arada 130lvl fark var. Kolay geldi. oyun mu kolay ben mi iyi oynuyorum anlamadım. Sizde de böyle mi?

Arkadaşlar ac valhalla almıştım. çok beğenerek oynuyorum ama bana biraz kolay geldi. Ben şimdi 110-120 levellerdeyim. 250 levellik yere gittim. Görevleri tamamladım. Normal geldi bana. Arada 130lvl fark var. Kolay geldi. oyun mu kolay ben mi iyi oynuyorum anlamadım. Sizde de böyle mi?
Ben Geforce Now üstünden takıla takıla bile öyle çok ölmüyordum evet bir tık kolay ama eğlencesi bence bir tık burada.

Assassin's Creed oyunu'ndan nasıl bir zorluk bekliyorsun ki ? Souls türü değil bir şey değil.

Yani ne bilim 130lvl fark olunca insan ölmeyi bekliyor
Origins ve Odyssey'de level yetmediği zaman genelde tek atıyordular, kendi levelinde ilerliyordun. Valhalla oynayamadım daha. 130 level üst birini mi kestiniz ?

Bazı yerleri çok zor. Hatta bazı yerlerde seçtiğin zorluk seviyesi iptal oluyordu. Orayı geçene kadar hard oynuyorsun yani.

Seviye artırırsan zor değil. Beni en çok uğraştıran bölgelerdeki savaş şefleriydi. Zevkli oyun ama New game plus olmaması bana göre eksiklik.

Bende oynuyordum da sildim, sebebi aktif görev yok. Nereye gideceğimi bilmiyorum

Odysesy için yorum yapayım. Ben zorluk ayarı en üstte gerçekçi olmasını istediğim için. En fazla 5 level üstünde hemen öldürüyorlar.
Belki sende zoluk derecesi düşüktür kontrol edebilirsin. AC Vallaha olmadığı için yorum yapamıyorum

Odysesy için yorum yapayım. Ben zorluk ayarı en üstte gerçekçi olmasını istediğim için. En fazla 5 level üstünde hemen öldürüyorlar.
Belki sende zoluk derecesi düşüktür kontrol edebilirsin. AC Vallaha olmadığı için yorum yapamıyorum
Hocam girişte eğer zorluk soruyorsa ben unuttum ama genel olarak normal veya zor oynuyorum. Büyük ihtimalle normaldedir. Zorluğa bakmanın yolu var mı?

Hocam girişte eğer zorluk soruyorsa ben unuttum ama genel olarak normal veya zor oynuyorum. Büyük ihtimalle normaldedir. Zorluğa bakmanın yolu var mı?
Odyseyde oyun içinde vardı zorluk derecesi ayarlar kısmında ama eve geçince bakıp atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,304
Üyeler
184,426
Son üye
cacamia
Geri