Neler Yeni

ac valhalla ya 230 tl verilir mi?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
arkadaşlar ac valhalla şu an bildiğiniz gibi indirimde. sizce oyun bu parayı hakeder mi? garip gelebilir ama daha önce hiçbir ac oyunu oynamadım (27 yaşındayım :( ) ayrıca metro exodus da almayı düşünüyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Etmez bence.

TahinPekmez

80+ Silver
arkadaşlar ac valhalla şu an bildiğiniz gibi indirimde. sizce oyun bu parayı hakeder mi? garip gelebilir ama daha önce hiçbir ac oyunu oynamadım (27 yaşındayım :( ) ayrıca metro exodus da almayı düşünüyorum
40tl ye gelmişti bana ubisofttan. kesinlikle değmez. metro gold edition al 60tl gibi fiyatı vardı.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Malum fiyatlar arttı 3 ay önce Ultimate Edition 220 TL idi indirim kodu ile 176 TL'ye almıştım. Keşif yapmayı seven birisi iseniz değer. Oyunu 176 TL'ye aldım ama 150 TL oyun içi item alışıda yaptım, sırf oyunu beğendiğim için. Ben combatını ve etrafı keşfetmeyi çok sevmiştim. Oyunu DLClerle beraber 190 saatte bitirdim. Oyunun yanında Dawn of Ragnarok DLC'side kesinlikle alınmalı çünkü oyundan bağımsız bambaşka hikaye ve çok etkileyici güzeldi. açıkçası buda epey pahalıya gelecek değmez diyebilirsiniz ama ben değer derim.

40tlye düşmüştü bi ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

40tl ye gelmişti bana ubisofttan. kesinlikle değmez. metro gold edition al 60tl gibi fiyatı vardı.
Güzel oyun bence neden sevmediniz ki

TahinPekmez

80+ Silver
40tlye düşmüştü bi ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel oyun bence neden sevmediniz ki
yok sevdim oynuyorum halen ama 240 tl de verilmezz yani 60 tl metro varken

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
metro yu aldım ac belki sonra daha büyük bir indirime girerse alırım 100 150 tl ye. bir de indirime girdiği zaman wolfenstein almayı düşünüyorum serinin bütün oyunlarının olduğu bi paket var steam de ama şu an 600 tl

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Metro serisini almalı mıyım arkadaşlarım ve kuzenim çok öneriyor ama almadım daha ve bende metro 2033 adlı bir kitap var oyunla bağlantılı mı yoksa başka bir seri mi bağlantılı ise oyunu mu oyniyim kitabımı okuyayım ilk
ben de ilk kez bakıcam oyuna. rdr2 den sonra hikayeli oyun krizine girdim hiçbiri sarmadı ama metrodan umutluyum

TahinPekmez

80+ Silver
Metro serisini almalı mıyım arkadaşlarım ve kuzenim çok öneriyor ama almadım daha ve bende metro 2033 adlı bir kitap var oyunla bağlantılı mı yoksa başka bir seri mi bağlantılı ise oyunu mu oyniyim kitabımı okuyayım ilk
metronu önceki oyunlarını yarım yamalak oynadım, sadece 2033 tam oynadım. bence ilk oyun oyna. bende gold aldım dlc lerini oynamak için.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Tam ac unity diyecektim ki… ahbe, ümitliydik….

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Tam ac unity diyecektim ki… ahbe, ümitliydik….
steamden baktım şimdi fotoğraflarını görünce aklıma geldi. bundan 8 9 sene evvel bi arkadaşım internet kafede sürekli bu oyunu oynuyodu ben de yanında lol oynarken ölüp ölüp onu izliyodum :cry:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom