Neler Yeni

access point şifresini unuttum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berat
Huawei AP5030DN model bir access pointim var şifresini hatırlamıyorum nasıl yeniden yapılandırabilirim ?

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf YENİ
Arkasında falan reset tuşu varsa 20-25 saniye kadar basılı tutman gerekir. Sonrasında kendisi manuel olarak controller varsa oraya gidip register olmaya çalışır. Eğer olamazsa rs232 denilen kablo ile console olup kendin manuel göndermen gerekir. Huawei config bilgisi lazım olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkasında falan reset tuşu varsa 20-25 saniye kadar basılı tutman gerekir. Sonrasında kendisi manuel olarak controller varsa oraya gidip register olmaya çalışır. Eğer olamazsa rs232 denilen kablo ile console olup kendin manuel göndermen gerekir. Huawei config bilgisi lazım olabilir
reset tuşu olmadı console ile yapmaya çalıştım PuTTY kullandım onuda beceremdim

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf YENİ
Reset tuşu ile olması lazım aslında bahsettiğim süre kadar basılı tuttun mu aynı anda puttyden bakıp? Eğer olmadı ise o zaman üretici firmaya yani Huawei'ye mail atıp şansını dene derim.
Putty'de hangi komutla denedin.
Cisco olsa bahsedeceğim komutlar var ama Huawei konusunda benimde pek bir bilgim yok açıkçası o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reset tuşu ile olması lazım aslında bahsettiğim süre kadar basılı tuttun mu aynı anda puttyden bakıp? Eğer olmadı ise o zaman üretici firmaya yani Huawei'ye mail atıp şansını dene derim.
Putty'de hangi komutla denedin.
Cisco olsa bahsedeceğim komutlar var ama Huawei konusunda benimde pek bir bilgim yok açıkçası o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum
yaklaşık 20 saniye civarı denedim putty de console ile bağlantı kuramadım niyeyse olursa reset factory-configuration kodu giricektim ama putty i pek bilmediğim için yapamadım bir bilgin varmı senin ?

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf YENİ
yaklaşık 20 saniye civarı denedim putty de console ile bağlantı kuramadım niyeyse olursa reset factory-configuration kodu giricektim ama putty i pek bilmediğim için yapamadım bir bilgin varmı senin ?

console kablosunu her iki cihazada taktığında putty sayfasına gelip serial bölümünü seçmen lazım
ardından aygıt yöneticisinden ports kısmından o kablonun com kaç ile çalıştığına bakman lazım
bu her pcde farklılık gösterebilir örn com2-com5-com9 gibi
ardından open dediğin zaman ekranın gelmesi lazım
username password isterse admin admin deneyebilirsin

1722593777767.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,682
Üyeler
166,592
Son üye