Neler Yeni

Acer gaming laptoplar alınır mı?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Oyun odaklı bi laptop arıyorum fakat kafam çok karışık, bazıları monstera yönlendirdi ama hiç güvenemiyorum bi sorun çıksa kesin servisle falan uğraşmak zorunda kalırım çok şanssızım. Acerde de sanırım dual kit ramlar kullanılmadığı için yetersiz kalabiliyormuş bazı oyunlarda. Sizin önerileriniz nelerdir.

Aradığım özellikler : 120 veya 144 Hz , 15,6 veya 17,3 inch ekran
16 gb ram
iyi bir amd işlemcili (intelin modası geçti diye düşünüyorum)
iyi bir soğutma sistemi bir de en az 512 gb ssd
Ben seneye almanayada 5800h ve rtx 3070 li bir Asus tuf Alicam inş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam o zaman almayabilirsin.Ben kendim kullanıyorum,herhangi bir problem yaşamadım.
Paneli kronik agrizali diyorlar doğru mu?

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Bütçe nedir ve neden intelin modası geçsin? zaten işlemci diyince ya amd ya intel hani

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Paneli kronik agrizali diyorlar doğru mu?
Hayır,kronik sorunlu değil.Bazıları bazı konularda sorun yaşıyordur,doğrudur ancak ben bu sorunun Monster'in servisleriyle düzelebileceğini düşünüyorum.Ki benim hiç ihtiyacım olmadı.

bugra06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra
normalde yarın monster tulpar serisinden v20.3ü almayı planliyordum fakat o kadar yorum okudum ki almaya korktum çok riskli o paraya o yüzden laptoplarda msi veya asus tercih et indirim bekliyorum bence sende öyle yap

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Oyun odaklı bi laptop arıyorum fakat kafam çok karışık, bazıları monstera yönlendirdi ama hiç güvenemiyorum bi sorun çıksa kesin servisle falan uğraşmak zorunda kalırım çok şanssızım. Acerde de sanırım dual kit ramlar kullanılmadığı için yetersiz kalabiliyormuş bazı oyunlarda. Sizin önerileriniz nelerdir.

Aradığım özellikler : 120 veya 144 Hz , 15,6 veya 17,3 inch ekran
16 gb ram
iyi bir amd işlemcili (intelin modası geçti diye düşünüyorum)
iyi bir soğutma sistemi bir de en az 512 gb ssd
amacınız sadece oyun oynamaksa monster alınabilir.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bütçe belirsiz en fazla 12k falan olmalı mümkün olduğunca düşük olsun tabi ki :) ayrıca belli bir model de yok acer sanırım tüm modellerinde single kit kullanıyor. Bir de intelin modası amd işlemciler laptopa geldiğinden beri öve öve bitirilemediği için geçti bence.
amd 3. nesil çöplerinden haberin yok sanırım amd 4600H sonrası övülmeye başlandı bir tık.

En İyi Cevap
2
Monster almayın, hele ki Abra almayın. Uyduruk malzeme kalitesi, kalitesiz, ikide bir yaşanan "Anakart bozuldu" vakaları. Monster'ın belirli ürünleri hariç hiçbir ürünü alınmaz. Mesela Tulpar 19.7 alınır.

Kardeşim bak,
Sebepsiz yere AMD İntel'i geçti,İntel'i ezdi gibi saçma sapan şeyleri bırakın artık.
Özellikle Laptop için bu kesinlikle söylenilemeyecek bir şey,kaldı ki masaüstü işlemcilerde İntel 10. nesilde AMD'den çok daha F/P ürünler ortaya çıkardı.

Kardeşim lütfen yoluna gider misin?
Monster önermemekte haklı fakat o arkadaşın da önerdiği cidden komik.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
monster almak istemiyorsanız indirimleri kovalayın. çünkü düşük bütçede alabileceğiniz bir başka laptop da monsterdan çok farklı olmayacak. sadece üstünde farklı şeyler yazacak. gaming gecesinden indirimle 1660ti'lı bir bilgisayar bulmaya çalışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,613
Üyeler
161,726
Son üye
SlimShady25
Top Bottom