Acer laptop oyun sırasında bir anda kapanıyor

Reaksiyon skoru
1
Acer Nitro 5 AN515-46-R6Y4 NH.QH1EY.006 kullanıyorum, 1 yıldır kullanıyorum yakın zamanda işlemci fanı bozuldu çok az dönüyor sürtüyor fazla ses çıkarıyordu 2 hafta falan o şekilde kullanmaya devam ettim 1 yada 2 gün önce de oyunda bi anda fps düşüyo hemen sonra geri yükseliyo ve kapanıyodu güç ışığı kırmızı yanıp sönüyordu eşit aralıkla yavaş yanıyo, bugün işlemci için yeni fan geldi taktım sorun çözülür sandım olmadı oyuna girdiğimde bi süre sıkıntı olmuyor arada sırada küçük takılmalar oluyordu biraz sonra şarj kesiliyo yeniden şarj etmeye başlıyo bu kısa sürede bir iki kere daha oluyo sonra laptop kapanıyor yine güç ışığı kırmızı yanıp sönüyor, HWmonitor dan baktım kapanmadan önce noluyo diye işlemci çekirdeklerin voltajı 0,500 ün altına düşüyo, watt ı da 0,5 in altına düşüyo sonra kapanıyo bide ekran kartı kullanımı %99 ile %40 değerlerinde değişip duruyordu hızlı hızlı, herhangi bir sıcaklık sorunu yok oyun sırasında işlemcinin sıcaklığı gayet normaldi, bataryayı söktüm de denedim bu sefer şarjdan kesilmiyo sadece fps düşüp yükselip düşüp aynı şekilde kapanıyordu, biraz araştırdım elimden gelen yapabileceğim şeyleri yaptım bir şey değişmedi sorun ne olabilir bilen var mı acaba?

Termal macun kurumuş olabilir termal macun bakımlarını yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyer laptopta rtx 4000 serisi varsa driver düşürün son driverleri sıkıntılı olnların

ısınıp kapanıyor olabilir ısınmıyorsa besleme yapamıyordur adaptör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri