Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer monster Asus hangisi alınır

ErenSs0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
https://ty.gl/cv1ywd8hwc monster link

Monster 130watt
Acer 140 watt
Asus 4050 140 watt fakat bu laptop bu özelliklerle fazla ucuz hiç güven vermiyo

Monster avantaji 1tb 32ram ve ekran boyutu

Asus link

QWuiet

80+ Bronze
https://ty.gl/cv1ywd8hwc monster link

Monster 130watt
Acer 140 watt
Asus 4050 140 watt fakat bu laptop bu özelliklerle fazla ucuz hiç güven vermiyo

Monster avantaji 1tb 32ram ve ekran boyutu

Asus link

Ne kadar sorunlu laptop varsa toplamışsın😕

Onersene bitane bu fiyat bandında
Monster olanı alabilirsin. Müşteri hizmetleri iyi ve sınırsız bakımı var biliyorsun ki. Ayrıca hatırladığım kadarıyla TULPAR serisinde ücretsiz parça değişimi bile sağlayabiliyorlar (sormanızda fayda var) . Şu 3'ü arasında Monster daha iyi duruyor açıkçası biraz yorumlarına bakmanı da öneririm.

ErenSs0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster olanı alabilirsin. Müşteri hizmetleri iyi ve sınırsız bakımı var biliyorsun ki. Ayrıca hatırladığım kadarıyla TULPAR serisinde ücretsiz parça değişimi bile sağlayabiliyorlar (sormanızda fayda var) . Şu 3'ü arasında Monster daha iyi duruyor açıkçası biraz yorumlarına bakmanı da öneririm.
Bende monster almayı düşünüyorum ekran boyutu farkı çok var hem 1 TB olması 500gb yetmez ilerki zamanlarda su Asus takıldım bı kral bi bilgin varsa fazla ucuz bu özellikleri 140w 4050 hiçbir laptopda yok fiyatida çok ucuz hiç güven vermiyo incleme videoları da yok

Bende monster almayı düşünüyorum ekran boyutu farkı çok var hem 1 TB olması 500gb yetmez ilerki zamanlarda su Asus takıldım bı kral bi bilgin varsa fazla ucuz bu özellikleri 140w 4050 hiçbir laptopda yok fiyatida çok ucuz hiç güven vermiyo incleme videoları da yok
Maalesef çok fazla bilgim yok ama Tuf serisini inceleme fırsatım olmuştu ve bu özellikteki bir bilgisayarın soğutmasının sıkıntılı olacağını düşünüyorum riske atmaya değmez. Bence uzak durmalısın aklını çelmesin uygun oluşu çünkü dediğin gibi normal değil :giggle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,575
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom