Acer nitro 16 An16-42 alınır mı

Tamam peki Lenovonun thinkpad modeli iyi mi yukarıda attığım
İş-ofis bilgisayarı o hocam, harici ekran kartı yok oyun performansı düşük olur. Ayrıca biraz daha bekleyip öyle karar verin laptop piyasasına hakim arkadaşlar cevap verirse tercihiniz daha yerinde olacaktır.

İş-ofis bilgisayarı o hocam, harici ekran kartı yok oyun performansı düşük olur. Ayrıca biraz daha bekleyip öyle karar verin laptop piyasasına hakim arkadaşlar cevap verirse tercihiniz daha yerinde olacaktır.
Piyasaya hakim olan arkadaşları yorumlarda görmüyorum onlardan fikir alsam çok da güzel olur kronik sorunlar vb tecrübelerine ihtiyacım var sonuçta para harcıyoruz zor birikiyor para

harici gpu yok at çöpe onu

Çok laptop kullandım hepsinin kendine göre ciddi sorunları var en sorunsuz ve hoşuma giden acer nitro 5 ve nitro 16 oldu paran varsa nitro 16 al kesinlikle predatör serisine isr ihtiyaç yok gereksiz paran yok ise ikinci el nitro 5 al, acer nitro uygulaması ile fanları sessize alıyorsun performans kaybı da çok az oluyor

Çok laptop kullandım hepsinin kendine göre ciddi sorunları var en sorunsuz ve hoşuma giden acer nitro 5 ve nitro 16 oldu paran varsa nitro 16 al kesinlikle predatör serisine isr ihtiyaç yok gereksiz paran yok ise ikinci el nitro 5 al
Nitro 16 yı kullanırken sorun yaşadın mı 16an-42 olanı

Nitro 16 yı kullanırken sorun yaşadın mı 16an-42 olanı
Benimkin de 4050 vardı yağ gibi akıyor hp lenovo cart curt uzak dur, mükemmel cihazlar şu anki laptop um acer lite 16 parasızlık yüzünden sattım 4 acer kullandım hepsinden de memnunum, sadece ofis modellerinde klavye ısınma sorunu var

Piyasaya hakim olan arkadaşları yorumlarda görmüyorum onlardan fikir alsam çok da güzel olur kronik sorunlar vb tecrübelerine ihtiyacım var sonuçta para harcıyoruz zor birikiyor para
yazayım kronikleri
asus tuf a16 işlemci azucuk sıcak, güç tuşu sıkıntı çıkarabiliyor rog16 temiz sıvımetal kötü gelme riski var
Hp victus 16 s0 ve r0 serisi kronik hall sensör diğerleri temiz ekran renk gamutu cacık soğutma iyi
lenovo loq hx olanlar anakart yakıyor amd olanlarda da yeni yeni çıkıyor bu sorun
wf serisi omenlar hall sensör sorunlu ama sensör çıkarılınca victustaki gibi limit sıcaklık sorunu yok normale dönüyor
gamegaraj r9t yüksek anakart ve gpu sıcaklığı
gamegaraj slayer 4 boşta yüksek fan sesi sorunu slayer 5 5070ti ve üstü vector kasa temiz
acer nitro 5 uçak motoru fanları, 140 wattlık predatorler yüksek gpu sıcaklığı, nitro 16lar temiz ama sıvımetali kötü gelenler var sıcak calısıyor ugrastırır
casper g870 ve erazer deputy çöp oğlu çöp yazmaya üşendim
başka varsa sor

yazayım kronikleri
asus tuf a16 işlemci azucuk sıcak, güç tuşu sıkıntı çıkarabiliyor rog16 temiz sıvımetal kötü gelme riski var
Hp victus 16 s0 ve r0 serisi kronik hall sensör diğerleri temiz ekran renk gamutu cacık soğutma iyi
lenovo loq hx olanlar anakart yakıyor amd olanlarda da yeni yeni çıkıyor bu sorun
wf serisi omenlar hall sensör sorunlu ama sensör çıkarılınca victustaki gibi limit sıcaklık sorunu yok normale dönüyor
gamegaraj slayer 4 boşta yüksek fan sesi sorunu slayer 5 5070ti ve üstü vector kasa temiz
acer nitro 5 uçak motoru fanları, 140 wattlık predatorler yüksek gpu sıcaklığı, nitro 16lar temiz ama sıvımetali kötü gelenler var sıcak calısıyor ugrastırır
başka varsa sor
Bu yazdığınız bilgiler baya iyi yani sonuç olarak nitro 16 alınır mı

yazayım kronikleri
başka varsa sor
1753740711316.webp
hocam siz bu vada mısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,034
Üyeler
183,372
Son üye