Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN515-45 Ram Yükseltme

kenaneroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kenan Eröz
Bütçe: 500-1000₺
Ram: 8 veya 16gb
Kullandığım laptopta şuan 8gb ram takılı 8x8 mi olması daha mantıklı yoksa 8'in yanına bir 16gb eklemek mi?

RAM önerilerinizi bekliyorum, ayrıca kendim taksam garanti konusunda bir sorun olur mu? Artık zarar vermediğin sürece bir sorun olmadığını okudum.

https://www.trendyol.com/acer/nitro-...05-p-302185457

1685870385517.png
1685870398728.png

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Kullandığım laptopta şuan 8gb ram takılı 8x8 mi olması daha mantıklı yoksa 8'in yanına bir 16gb eklemek mi?

RAM önerilerinizi bekliyorum, ayrıca kendim taksam garanti konusunda bir sorun olur mu? Artık zarar vermediğin sürece bir sorun olmadığını okudum.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Acer in garanti kapsamı hakkında pek bir bilgim yok fakat sıkıntı çıkabilir, bayisine git bence sen ne olur ne olmaz.
Onun dışında 8 + 8 yapman daha sağlıklı olacaktır, 16gb sana gayet yeter, 8+16 ise biraz saçma olur ve bildiğim kadarıyla çift kanal teknolojisinin kullanımını kısıtlayan bir hamle olur.

Bunu alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kenaneroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kenan Eröz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer in garanti kapsamı hakkında pek bir bilgim yok fakat sıkıntı çıkabilir, bayisine git bence sen ne olur ne olmaz.
Onun dışında 8 + 8 yapman daha sağlıklı olacaktır, 16gb sana gayet yeter, 8+16 ise biraz saçma olur ve bildiğim kadarıyla çift kanal teknolojisinin kullanımını kısıtlayan bir hamle olur.

Bunu alabilirsin.

Acer desteğe mail attım bugün pazar olduğu için yarın dönerler ona göre takma işlemini hallederim, dediğiniz gibi +8 ekleyim o zaman.
Birde bu hepsiburada, n11, trendyol tarzı sitelerde satılan ramlerin sahte olma olasılığı var mıdır?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Acer desteğe mail attım bugün pazar olduğu için yarın dönerler ona göre takma işlemini hallederim, dediğiniz gibi +8 ekleyim o zaman.
Birde bu hepsiburada, n11, trendyol tarzı sitelerde satılan ramlerin sahte olma olasılığı var mıdır?
Hepsiburada da sahte çıkma durumunda koşulsuz iade kabul ediyorlar, sıkıntı yok. 5 6 kere koşulsuz iade yaptım. Premium alırsan daha çabuk geri dönüş yapıyorlar.

TİTAN.

80+ Platinum

Bildiğim kadarıyla garanti gitmiyor
Bunu alabilirsin

kenaneroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kenan Eröz
Hepsiburada da sahte çıkma durumunda koşulsuz iade kabul ediyorlar, sıkıntı yok. 5 6 kere koşulsuz iade yaptım. Premium alırsan daha çabuk geri dönüş yapıyorlar.

şurada daha uyguna buldum kuponla daha da uyguna geliyor. Ayrıca orijinallik kontrolünü nereden yapabilirim?

Bildiğim kadarıyla garanti gitmiyor
Bunu alabilirsin

Dediğinizden alacağım fakat iki site arasında uçurum var, n11 den alıyım diyorum.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

şurada daha uyguna buldum kuponla daha da uyguna geliyor.

Dediğinizden alacağım fakat iki site arasında uçurum var, n11 den alıyım diyorum.
Hepsiburadaya güvenim bir tık daha fazla olduğu için onu önerdim, n11 den aldığım kalemler kırık geldi, iade bile edilmedi, spariş ettiğimiz ayakkabı sahte geldi ama hiç bir şey yapılmadım. Hepsiburada da ise yanlışlıkla spariş verdiğim 1500tl lik giysileri koşulsuz iade edebilmiştim. 40tl için ben bu riski alamazdım. İstersen n11 den al, sahte çıkma olsasılığı düşük.

kenaneroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kenan Eröz
Hepsiburadaya güvenim bir tık daha fazla olduğu için onu önerdim, n11 den aldığım kalemler kırık geldi, iade bile edilmedi, spariş ettiğimiz ayakkabı sahte geldi ama hiç bir şey yapılmadım. Hepsiburada da ise yanlışlıkla spariş verdiğim 1500tl lik giysileri koşulsuz iade edebilmiştim. 40tl için ben bu riski alamazdım. İstersen n11 den al, sahte çıkma olsasılığı düşük.

en çok satış yapan satıcı şuan bu fiyat 570₺

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

ben taktım tek kanal vardı 2 tane 8x8 oldu bayağı artış sağlıyor hocam. aldığım ürün
ben 469 tl ye almıştım. 20 martta. öneririm güzel üründür.

kenaneroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kenan Eröz

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Bende bunu alacağım büyük ihtimal, ayrıca siz kendiniz mi taktınız?
ben uzakta yaşadığım için garantiye taktırmadım. sanırım acer ram takımında ürüne zarar verilmezse garanti kapmasından çıkmıyor diye bir bildirim yayınlamıştı 2023 yılına girince videosu vardı oradan da inceleyebilirsiniz atıyorum.
buradan açıklama yaptıkları bir kanal var. Kendin biliyorsan tak ama ben kendime güvenemedim diye adama taktırdım. kendin takmak istersen de videolar atabilirim.
burada da kısa bir ram/ ssd upgrade var . ssd yi kendim takıcam büyük ihtimal.

kenaneroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kenan Eröz
ben uzakta yaşadığım için garantiye taktırmadım. sanırım acer ram takımında ürüne zarar verilmezse garanti kapmasından çıkmıyor diye bir bildirim yayınlamıştı 2023 yılına girince videosu vardı oradan da inceleyebilirsiniz atıyorum.
buradan açıklama yaptıkları bir kanal var. Kendin biliyorsan tak ama ben kendime güvenemedim diye adama taktırdım. kendin takmak istersen de videolar atabilirim.
burada da kısa bir ram/ ssd upgrade var . ssd yi kendim takıcam büyük ihtimal.
Teşekkürler, yeri zaten bize baya yakın duruma göre ya kendim ya onlar takar.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Teşekkürler, yeri zaten bize baya yakın duruma göre ya kendim ya onlar takar.
rica ederim hocam. öncelik ram taktırmak olsun. ben şahsen müthiş performans artışı yaşadım. iyi kullanımlar şimdiden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,999
Üyeler
162,758
Son üye
hamorobo