İkisi arasında kararsız kaldım. Daha çok Red Dead Redemption 2 ve Assassin's Creed serileri gibi hikaye tabanlı açık dünya oyunları oynayacagım. Hangisinde daha iyi FPS ve sıcaklık değerleri alırım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dediğim gibi fps oyunları fazla oynamıcam açık dünya oyunları oynıcam. Acer mı tercih etmeliyim?Biri işlemci tarafında güçlü diğeri ekran kartı tarafında güçlü
Bana kalırsa fps oyunları falan oynuyorsan lenovo al geç
Acer al fakat kesinlikle AMD işlemcili olsun.Dediğim gibi fps oyunları fazla oynamıcam açık dünya oyunları oynıcam. Acer mı tercih etmeliyim?
Bence Acer Nitro 5 al. teknik özellikleri karşılaştırıp kedine göre bir fikir edinebilirsin:
fakat senin gösterdiğini alma benim altta verdiğimi al Sonra İntel işlemcili alırsın nerden uydum bu adama Allah belasını versin dersin içinden Mobil de kesnlikle AMD
Acer Nitro 5 vs Lenovo İdeapad 3 (4600H)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer al fakat kesinlikle AMD işlemcili olsun.
İstediğin gibi al oyna o zaman, benim laptop (Laptop imzada) Warzone da Orta ayarlarda 40 FPS Pubg da orta yarlarda 60 FPS alıyordu Apexde de 60 FPS açık dünya oyunlarında ise hatırlamıyorum.Bu videoda ayarlar ne kadar doğrudur yani RDR2 de high ayarlarda ortalama 43 fps alıyor. Benim için gayet yeterli.
Linux u silip windows yüklicemacerin işletim sistemi Linux mu ?
O zaman lenovoyu al uğraşmaLinux u silip windows yüklicem
linux yüklü gelmiyor ztnLinux u silip windows yüklicem
bunu alın. Artan para ile güzel bir mouse, klavye veya kulaklık alabilirsin
İkisi arasında kararsız kaldım. Daha çok Red Dead Redemption 2 ve Assassin's Creed serileri gibi hikaye tabanlı açık dünya oyunları oynayacagım. Hangisinde daha iyi FPS ve sıcaklık değerleri alırım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bunu gördüm ama ekran kartı yetersiz kalıyorbunu alın. Artan para ile güzel bir mouse, klavye veya kulaklık alabilirsin
MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD 3GB RX 5300M 15.6 inç FHD FreeDOS
MSI BRAVO 15 A4DCR-255XTR Laptop bir tık uzağınızda! MSI BRAVO 15 A4DCR-255XTR Laptop avantajlı fiyat ve taksit fırsatıyla Turkcell Pasaj'da!www.turkcell.com.tr