Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
Bana fiyat iyi gibi göründü bu fiyata mekanik klavye bulmak zor artık. Kendim 1 tane aldım. Switch gateron diyo ama muhtemelen outemu switch.
Blue switch 1 aydan sonra çok kafanızı şişiriyor bu sebeple bende satıp silver switch güzel bir klavyeye geçmiştim
Bana fiyat iyi gibi göründü bu fiyata mekanik klavye bulmak zor artık. Kendim 1 tane aldım. Switch gateron diyo ama muhtemelen outemu switch.
Valla bende yellow switch var habire yanlis basiyom diye aldim yedekBlue switch 1 aydan sonra çok kafanızı şişiriyor bu sebeple bende satıp silver switch güzel bir klavyeye geçmiştim
Switchler ne. Ses sorun degil onu bilerek aldim.bende var kullanıyorum nerdeyse 2 yıl olacak memnunum sadece çok ses çıkartıyor tuşlar
Valla bi tanesinin kapağını sokup bi bak istersen yazar switicin ustundetrendyoldan almıştım gateron yazıyordu aldığım yerde ama sanmıyorum outemudur
Hay maşallahklavyenin 600km uzağındayım hocam10 gün sonra filan bakabilirim ancak
Predator iyi oluyo diye biliyodum ya zatenBende var 2 yıl olacak memnunum ama switch gateron değil isterseniz foto atayım outemu tek yaşadığım için ses rahatsız etmiyor beni bu fiyata bedava kalitesine göre