Bütçeyi çok aşıyor
2.Nin Satıcısı pek güvenilir gelmedi bilgin var mı?Logitech Z533 60 W 2+1 Kablolu Kumandalı Siyah Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Z533 60 W 2+1 Kablolu Kumandalı Siyah Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Z533 60 W 2+1 Kablolu Kumandalı Siyah Hoparlör özelliklerini incele, 5.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLogitech Z333 2+1 40 W Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Z333 2+1 40 W Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Z333 2+1 40 W Hoparlör özelliklerini incele, 4.257,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben oradan monitörümü almıştım satıcı iyiydi yani paketlemesi felan güzeldi sorunsuz gönderdi satıcı güvenilir bence2.Nin Satıcısı pek güvenilir gelmedi bilgin var mı?
Kanka bende bass amfi hoparlor seti var 1600 lira vereyimKulaklık ile hikayeli oyun oynamaktan sıkıldım, sesi oyun atmosferinin içine sokacak kadar iyi olmalı ve yüksek olmalı.
Önerileriniz var mı?
BÜTÇE:1.000 TL MAXIMUM
Link var mı? Ve sadece İzmir içi ise alabilirim.Kanka bende bass amfi hoparlor seti var 1600 lira vereyim
Şehir neresi?hocam bende ses sistemi var satayım 5+1
https://www.hepsiburada.com/premier-pht-v55-5-1-ev-sinema-hoparlor-sistemi-pm-evpremphtv55
bundan
vizyon bilgisayar Hepsiburada da satış yapıyor ama sorun olur mu bilemedim...Logitech Z533 60 W 2+1 Kablolu Kumandalı Siyah Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Z533 60 W 2+1 Kablolu Kumandalı Siyah Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Z533 60 W 2+1 Kablolu Kumandalı Siyah Hoparlör özelliklerini incele, 5.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLogitech Z333 2+1 40 W Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Z333 2+1 40 W Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Z333 2+1 40 W Hoparlör özelliklerini incele, 4.257,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam izmir içiyse zor, tokattayım benLink var mı? Ve sadece İzmir içi ise alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şehir neresi?
Hocam antalya izmir değil ama param güven deyle satarizzLink var mı? Ve sadece İzmir içi ise alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şehir neresi?