Neler Yeni

Açıklamada ki sistemi almayı düşünüyorum bakar misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
https://www.gencergaming.com/victor bu sistemi hiç parça değiştirmeden alicam PC yi oyun için kullanicam sizce fiyatına göre iyi midir? ? Tüm güncel oyunları kaldirirmi ? Eğer kullanan varsa valorant,GTA 5,csgo gibi oyunlarda kaç fps veriyor?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
https://www.gencergaming.com/victor bu sistemi hiç parça değiştirmeden alicam PC yi oyun için kullanicam sizce fiyatına göre iyi midir? ? Tüm güncel oyunları kaldirirmi ? Eğer kullanan varsa valorant,GTA 5,csgo gibi oyunlarda kaç fps veriyor?
Gayet iyi, Upgrade olarak bütçe varsa SSD yi +650TL PNY 1TB yapabilirsin onun dışında parçalar falan iyi zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet iyi, Upgrade olarak bütçe varsa SSD yi +650TL PNY 1TB yapabilirsin onun dışında parçalar falan iyi zaten.
Hocam ben şimdi direk böyle alcam 7-8 ay sonra degisicem parçaları daha sağlam biseye gecicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce 7-8 ay sonra daha iyisini almakmi yoksa +650 verip sizin dediğinizi almakmi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Hocam ben şimdi direk böyle alcam 7-8 ay sonra degisicem parçaları daha sağlam biseye gecicem

Sizce 7-8 ay sonra daha iyisini almakmi yoksa +650 verip sizin dediğinizi almakmi
kardeşim 7-8ay sonraya kim öle, kim kala. Bu şartlarda borçla harçla bi şekilde alman lazım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Yani 7-8 ay sonra format atıp her şeyi tekrar kurmaya uğraşmazdım şahsen, almışken iyisini alıp daha dokunma bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani 7-8 ay sonra format atıp her şeyi tekrar kurmaya uğraşmazdım şahsen, almışken iyisini alıp daha dokunma bence.
Hocam ram ve SSD degiscem 7-8 ay sonra onun için format lazimmiki

Hocam neyi tekrar kurcam yeni SSD ve ram alsam format atmak mı lazimki

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
Hocam rami değişseniz süper olur şöyle 4800mhz
Hazır sistem ya öyle bir seçenek yok

RAM sorun olmaz istediğin zaman değiştir, ama sistemdekiler büyük ihtimalle sana birkaç yıl yetecektir onu da diyim.
Tamam saolun

Veriler SSD de tutuluyor ya, değişince hepsi gidiyor 😀
Hocam ağı 3400/3100 1tb NVMe M2 SSD var orada iyi midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00