Neler Yeni

Acil 40k bütçe laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem kıymetli
Bütçe
41000
Arkadaşlar laptop alacağım uzun süre kullanmak için hem oyun hem ödev vs için güçlü kaliteli bir öneriler sunabilirmisiniz

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mahir Cengiz

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Görkem

trendyoldaki 8 gb ram 1 tb ssd
hepsiburadadaki 16 gb ram 512 gb ssd

önceliğin ne ise ona göre seçim yapabilirsin

8 gb lık ram olanda diğer slot boş
16 gb ram olanda ise ssd takviyesini 2. slota yapabilirsin ikisinde de 2 tane ssd slotu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem kıymetli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

16 gb ram olanda ise ssd takviyesini 2. slota yapabilirsin ikisinde de 2 tane ssd slotu var
Asus TUF Gaming FA507NVR-LP004 AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
https://app.hb.biz/EvHFKvbhaNdZ

Bu nasıldır

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

bu bütçede daha iyi si yokmudur acaba ? veya yakında indirim vs olurmu

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
bu bütçede daha iyisi dediniz
sizi memnun etmeyen yönleri nedir
laptop piyasasına hakim değilim.

8gb ram ve 512gb ssd arasında seçim yapmak zorunda bırkmaları 40k bandındaki bir cihaz için saçma. (8 gb lık laptop mu kaldı ?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Taha
Kullanıyorum ram eklemedim şu an full ayarlarda gta5 bitirdim bir kere kasmadı donmadı ısınma sorunu var ufaktan 90-95 görüyor full performansta ısınmayan 4060 laptop yok ama yine olsa yine alırdım
8 gb ram ile performantan düşerek kullanıyorsun büyük ihtimalle, win 11 kullanıyorsan zaten boşta en iyi ihtimalle 4 - 5gb ram tüketiyor, saçma bir yorum olmuş hocam, ram eklemesi yapmanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

8gb ram ve 512gb ssd arasında seçim yapmak zorunda bırkmaları 40k bandındaki bir cihaz için saçma. (8 gb lık laptop mu kaldı ?)
daha sonradan ekleme yapabileceğin bir model (yanlış bakmadıysam) kasayı kendin açıp ekleme yapabilirsin garanti kapsamı dışında kalmıyor, sadece hangi modelin laptobun ile uyumlu olduğunu kontrol et

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Görkem

sonuna kadar haklısınız şu sistemi kullanacaksan zaten tek 8 le kullanılmayacağı belli
ama ne yaparsın bazen firmaların aklına akıl erdiremiyoruz

8 gb ram ile performantan düşerek kullanıyorsun büyük ihtimalle, win 11 kullanıyorsan zaten boşta en iyi ihtimalle 4 - 5gb ram tüketiyor, saçma bir yorum olmuş hocam, ram eklemesi yapmanızı tavsiye ederim

daha sonradan ekleme yapabileceğin bir model (yanlış bakmadıysam) kasayı kendin açıp ekleme yapabilirsin garanti kapsamı dışında kalmıyor, sadece hangi modelin laptobun ile uyumlu olduğunu kontrol et
elbetteki daha sonra ekleme yapıyorsun basit bir iş garanti dışı da kalmıyor da
arkadaş siteminde haklı aslında genel olarak

4050- 4060 lı bir sistem yapıyorsun

orda artık 16 gb dan aşağı yakışmayacağı belli

ürün özelinden firmaların bu tarz tercihlerine genel bir sitem gibi aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Taha
elbetteki daha sonra ekleme yapıyorsun basit bir iş garanti dışı da kalmıyor da
arkadaş siteminde haklı aslında genel olarak

4050- 4060 lı bir sistem yapıyorsun

orda artık 16 gb dan aşağı yakışmayacağı belli

ürün özelinden firmaların bu tarz tercihlerine genel bir sitem gibi aslında
nvidia nın vram dayatmasından sonra bu olayı çok çabuk kabullendim hocam en azından seçeneğimiz var 😅 ama söylediğiniz gibi hoş bir durum değil neden bunu kullanıcıya bırakıyorlar, tuf 4050 kullanıyorum 8gb ile kullanmak mümkün değildi uzun vadede iyiki akıl edip 8gb ram almışım, peki almadan bu durumla karşılaşanlar ne yaptı ?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Görkem
nvidia nın vram dayatmasından sonra bu olayı çok çabuk kabullendim hocam en azından seçeneğimiz var 😅 ama söylediğiniz gibi hoş bir durum değil neden bunu kullanıcıya bırakıyorlar, tuf 4050 kullanıyorum 8gb ile kullanmak mümkün değildi uzun vadede iyiki akıl edip 8gb ram almışım, peki almadan bu durumla karşılaşanlar ne yaptı ?
Allahtan 8 gb da bıraktıkları 4050 li 4060 lı cihazlara 2x4 filan takmıyorlar ramleri :)

bu sefer temelli masraf çıkarırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Taha
Allahtan 8 gb da bıraktıkları 4050 li 4060 lı cihazlara 2x4 filan takmıyorlar ramleri :)

bu sefer temelli masraf çıkarırlar
Bu arada 16 sınır, çoğu zaman tamamen kullanıyorum ramleri bf 5 te bu yüzden tam fps alamıyorum (arka planda chorome açık oluyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,067
Üyeler
162,768
Son üye
FinisElectus
Top Bottom