Yardım ACİL | 50-60K arası laptop önerisi

ardacr57

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
İyi akşamlar arkadaşlar okul ve oyunlar için gaming laptop almayı düşünüyorum. Çok aşırı donanım gerektiren oyunlar oynamam. Gta, RDR, Fifa tarzı oyunlarda üzmeyecek laptop önerilerinizi bekliyorum.Gamegaraj, monster vs bakmıyorum. Legion 5 15IRX10 dikkatimi çekiyor. Kasa olarak kaliteli bir cihaz olmasını istiyorum.

Bonusa özel sanırım o
aynen şansıma bende bonus var ilk defa yüzümüzü güldürdü bonus 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bonusa özel sanırım o

Bahsettiğiniz laptop linkini atar mısınız

aynen şansıma bende bonus var ilk defa yüzümüzü güldürdü bonus 😁

Daha iyi bişey gelir bence acele etme 11.11 i bekle

Daha iyi bişey gelir bence acele etme 11.11 i bekle
Olabilir hocam pek acelem yok, bu fiyat skalasında veya biraz altında senin tavsiye edebileceğin laptoplar var mı. Bir de bu ram ssd yükseltilmiş olarak satıyorlar bazılarını ne taktıkları belli değil marka olarak onlardan uzak durmak gerekir mi

Olabilir hocam pek acelem yok, bu fiyat skalasında veya biraz altında senin tavsiye edebileceğin laptoplar var mı. Bir de bu ram ssd yükseltilmiş olarak satıyorlar bazılarını ne taktıkları belli değil marka olarak onlardan uzak durmak gerekir mi

Legion güzel seridir o konuda tercihin iyi fakat şuanda fiyatlar biraz yüksek 2-3 güne laptop indirimleri girmeye başlar Sıcak Fırsatlar kategorisini takipte kal oraya atıyorum genelde.

Legion güzel seridir o konuda tercihin iyi fakat şuanda fiyatlar biraz yüksek 2-3 güne laptop indirimleri girmeye başlar Sıcak Fırsatlar kategorisini takipte kal oraya atıyorum genelde.
Çok sağolasın hocam dediğiniz gibi 11.11 bekleyeyim. Piyasada kronik dedikleri o kadar çok laptop varki ne alacağımı şaşırdım cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,056
Üyeler
184,563
Son üye
KLoyfe
Geri