- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onunla alakalı konu açtım zaten. Onu alacaktım bende. O konuya bakıyorum şimdi.ilk sayfada arkadaşın attığı ceremical masa bence iş yapar
Onunla alakalı konu açtım zaten. Onu alacaktım bende. O konuya bakıyorum şimdi.ilk sayfada arkadaşın attığı ceremical masa bence iş yapar
alyan yardımı ile tek kişi yapablilir 12 yaşında bir çocuğun kurabileceği kadar basitMontajı nasıl yaptınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kağıt vs koyunca geçebilir mi
Olmazsa bir mobilyacı çağırıp beraber yaparız yani.alyan yardımı ile tek kişi yapablilir 12 yaşında bir çocuğun kurabileceği kadar basit
Ceramical almayı düşünüyorum hocamHocam ben de masa bakıyorum. Bir sonuca ulaştığınız zaman beni etiketlerseniz sevinirim. Koltuğum Hawk Fab v4. 2 monitöre geçicem.
Tamamdır bende alıyım o zaman. Teşekkürler.Ceramical almayı düşünüyorum hocam
ikea da birtane masa aldım hocam peder pek beğenmedi masayı.Nasıl memnun mu herkes ceremical masadan
Hangi masa, memnun musun bi de?ikea da birtane masa aldım hocam peder pek beğenmedi masayı.
839 liraya beyaz bir masa. Sipariş verdik bugün pazartesi gelir. Bana çok sade geldi de ne söylesem nafile.Hangi masa, memnun musun bi de?