Mümkün değil ama 3K da çok fazla. Başka tamirci bul.Hdmi portum kırıldı tamiri için 3000 lira civarı para istendi bende USB TO HDMİ mümkün olur mu diye düşündüm bilgisi olan var mı ?
ohalan 3k ne başka yere bak sen .Hdmi portum kırıldı tamiri için 3000 lira civarı para istendi bende USB TO HDMİ mümkün olur mu diye düşündüm bilgisi olan var mı ?
3k ne anasını satim başka yere götürHdmi portum kırıldı tamiri için 3000 lira civarı para istendi bende USB TO HDMİ mümkün olur mu diye düşündüm bilgisi olan var mı ?
yani olduğum yerde playstation tamircisi yok antep e sordum 3 k dedilerMümkün değil ama 3K da çok fazla. Başka tamirci bul.
yani olduğum yerde playstation tamircisi yok antep e sordum 3 k dedilerohalan 3k ne başka yere bak sen .
yani olduğum yerde playstation tamircisi yok antep e sordum 3 k dediler3k ne anasını satim başka yere götür
kargoyla resmi güvenilir yerlere gönderirisinyani olduğum yerde playstation tamircisi yok antep e sordum 3 k dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani olduğum yerde playstation tamircisi yok antep e sordum 3 k dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani olduğum yerde playstation tamircisi yok antep e sordum 3 k dediler
resmi olsada pahalı bence baska yerlerede muracat etresmi zaten bu firma
Hdmi portum kırıldı tamiri için 3000 lira civarı para istendi bende USB TO HDMİ mümkün olur mu diye düşündüm bilgisi olan var mı ?