Neler Yeni

Yardım ACİL TABLET EKRANININ YARISI YOK

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
⎝∞₵₳₦∞⎠
Arkadaşlar benim tablet şarjı 70-90 iken aniden kapanıyordu bı arktan yardım aldım arkayı sok bı tane kablo var çıkart tak düzelir dedi yaptım düzeldi fakat bukezde ekran böyle oldu napcam acil yardm ailemede soyliyemyorum 1 haftadır böyle kullanıyorum dokunmatik fln çalışıyor seste var renkler bir birine girdi ve ekranın yarisi yok tablet aidata 10-7 yada 5

Ekler

• 16673277979184307208622267420954.jpg
    16673277979184307208622267420954.jpg
    1 MB · Hit: 71

umutreiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
Arkadaşlar benim tablet şarjı 70-90 iken aniden kapanıyordu bı arktan yardım aldım arkayı sok bı tane kablo var çıkart tak düzelir dedi yaptım düzeldi fakat bukezde ekran böyle oldu napcam acil yardm ailemede soyliyemyorum 1 haftadır böyle kullanıyorum dokunmatik fln çalışıyor seste var renkler bir birine girdi ve ekranın yarisi yok tablet aidata 10-7 yada 5
Cihazda ısınma varmı kanka

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
kablo söküp takmayla bataryamı tamir edilir ah güzel kardeşim:(
Büyük ihtimalle arka kapağı sökerken fazla zorlamışsın, ekran değişimi gerek o sorunu düzeltemezsin belki düşük bir ihtimal de olsa şunu yap nasıl olsa olacak olmuş kapağı tekrar sök tak aynı şekilde çatlak yerleri birbirine değip sabitlenebilir ama çok düşük bir ihtimal dediğim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batarya sorunu düzeldi mi bari?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
⎝∞₵₳₦∞⎠
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle arka kapağı sökerken fazla zorlamışsın, ekran değişimi gerek o sorunu düzeltemezsin belki düşük bir ihtimal de olsa şunu yap nasıl olsa olacak olmuş kapağı tekrar sök tak aynı şekilde çatlak yerleri birbirine değip sabitlenebilir ama çok düşük bir ihtimal dediğim gibi

Düzeldi

Cihazda ısınma varmı kanka
Tam tersine soğuma var

İç ekranımi dış ekranmi bundan önce 2 kez ekran değiştim

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Dostum tablet giriş seviyesi bi tablet bu haldeyken satman çok zor büyük ihtimal ile tamir işleri yapan birine satabilirsin o da ölü fiyatına alır tamir eder ve satar sana tavsiyem bu tablete para dökme zaten 2 kez ekran tamir görmüş bu 3. olayı, İhtiyacın varsa ailene söyle başka bir ürün almayı düşün bunu da ilana koy bi ihtimal satılabilir 600 700 lirada.
Üzgünüm:(

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Ekran açık bir şekilde bozulmuş hocam, tamire götürmeniz gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
⎝∞₵₳₦∞⎠
Dostum tablet giriş seviyesi bi tablet bu haldeyken satman çok zor büyük ihtimal ile tamir işleri yapan birine satabilirsin o da ölü fiyatına alır tamir eder ve satar sana tavsiyem bu tablete para dökme zaten 2 kez ekran tamir görmüş bu 3. olayı, İhtiyacın varsa ailene söyle başka bir ürün almayı düşün bunu da ilana koy bi ihtimal satılabilir 600 700 lirada.
Üzgünüm:(
Peki bu tableti nekadara yaptırırım elime geçecek para 400-500tl olsa bile iyi olur en azından PC yaptırıp ordan devam ederim tablet değil gibi ikide bir uğraşmam.

Ekran açık bir şekilde bozulmuş hocam, tamire götürmeniz gerek.
Evet elimden bişey gelmez zaten pcden devam ederim yapacak bişey yok garantiside yoktur 3 yıl oldu tableti alalı bana yine iyi dayanmış buna şükür edeyim

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Tablet ekran değişim ücretleri değişiklik gösterir markaya göre ama ortalama 500 600 tl ye değiştirirsin. 3 4 yerden fiyat al ama.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Peki bu tableti nekadara yaptırırım elime geçecek para 400-500tl olsa bile iyi olur en azından PC yaptırıp ordan devam ederim tablet değil gibi ikide bir uğraşmam.

Evet elimden bişey gelmez zaten pcden devam ederim yapacak bişey yok garantiside yoktur 3 yıl oldu tableti alalı bana yine iyi dayanmış buna şükür edeyim
Bende hayatımda alınan ilk tablet hala duruyor :D
Samsung galaxy tab3 10 yıllık falan belki 9 olabilir.

3'de iyidir hocam, ekran değişimi yapmazlar 2-3 yer dolaşın.

Top Bottom