günlük kullanım çok oyun oynamam arada sırada oynarım kamera sosyal medya ana odak ve 3 4 yıl kullanmak istiyorumNe için kullanacaksınız?
elde tuttum gidip ama kasasının kalitesi ucuz xiaomiler gibi hissettiriyor çok beğenemedim şahsen ama siz almayı düşünüyorsanız kamera özellikle ekranı mukemmeldi ekranına hayran kaldım özellikileBende araştırma içindeyim biraz bakiyeyi arttırabilirsen Honor 200 baya öneriliyor bilgin olsun
Nothing Phone 1 ama güncellemesi bitti o telefonun güncelleme takıntınız yoksa alınabilirgünlük kullanım çok oyun oynamam arada sırada oynarım kamera sosyal medya ana odak ve 3 4 yıl kullanmak istiyorum
np115 bine yurtiçi telefon ne önerirsiniz kullandığınız bildiğiniz bi cihaz önerirseniz sevinirim
benim de en cazip buldugum o guncelleme taıntıp hiç yok almamaası daha iyi benim için sizce 3 4 yıl çıkarır mı işlemcisiNothing Phone 1 ama güncellemesi bitti o telefonun güncelleme takıntınız yoksa alınabilir
xiaomi telefon redmi note 10s kullandım galeriyi açtığım zaman çıkarken durdurmaya zorla yapmaz isem şarjı yarım saate emip telefonu yakıyordu cayır cayır arkadaşımda mi11 t vardı o da aynısını yaşadı o yüzden o gruptan yazılım yüzünden korkuyorum tabi bu deneyimleri 2 sene önce yaşadım değişen herhangi bir şey varsa fikrim yokBeni tek düşündüren kavisli oluşu şu anda da mi.com da poco x7 pro da çok iyi indirim var ona kaydım birazcık
Açıkçası bana sorun yaşatmasın diyorsan a55 düşünebilirsin aynı fiyat bareminde ve Samsung yazılımı haliyle Xiaomi den üstün bir nokta dabenim de en cazip buldugum o guncelleme taıntıp hiç yok almamaası daha iyi benim için sizce 3 4 yıl çıkarır mı işlemcisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
xiaomi telefon redmi note 10s kullandım galeriyi açtığım zaman çıkarken durdurmaya zorla yapmaz isem şarjı yarım saate emip telefonu yakıyordu cayır cayır arkadaşımda mi11 t vardı o da aynısını yaşadı o yüzden o gruptan yazılım yüzünden korkuyorum tabi bu deneyimleri 2 sene önce yaşadım değişen herhangi bir şey varsa fikrim yok
diğer arkadaşların önerdiği np1 için ne dersinizAçıkçası bana sorun yaşatmasın diyorsan a55 düşünebilirsin aynı fiyat bareminde ve Samsung yazılımı haliyle Xiaomi den üstün bir nokta da
İsterseniz bütçeyi biraz daha arttırıp Samsung A55 alırsınız artmazsa Nothing Phone 1 tercihimdir.benim de en cazip buldugum o guncelleme taıntıp hiç yok almamaası daha iyi benim için sizce 3 4 yıl çıkarır mı işlemcisi
Mesaj otomatik birleştirildi: