Cugulumuguli
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 133
- İsim
- Kağan KAYA
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acilen bunu masaütü bilgisayardan yazıyorum size telefonumda bi sıkıntı oluştu telefonum m30S model samsung bi telefon sıkıntım şu telefonu dün bi arkadaşıma verdim o şifresini sordu telefonun (desenini) bende söyledim uzktan tarif etmiştim onun bi işi vardı telefonumda işini bitirdikten sonra telefonu bana vardi iş servisindne indik eve geldim teelfonu açtıgımda bi uygulamaya tıkladıgım anda etrafında bi kare çıkmaya ve 2. tıklayışımda açıldıgını fark ettim ne oldugu hakkında bir fikrim yok ama acilen yardıma ihtiyacım var çok önemli bir sıkıntı bu benim için onun dışında telefonun üstteki panelini açamıyorum yukarıdan aşşa parmak sürtünce açılan sayfa mobil veri vs. nin açıldıgı yer orası açılmıyor telefonun sağ veya sol sayfalarına kaydıramıyorum bana sorarsanız arakdaşım şifreyi baya bi yanlış girdikden sonra şifreyi istedi benden bundan dolayıda telefon kendini kitledi veya kısıtladı her neyse bi güvenlik moduna aldı kendini ben bu güvenlik modunu nasıl kurtarıcam asıl soru bu.