Neler Yeni

acil telefonumda sıkıntı var yardıma ihtiyacım var !!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acilen bunu masaütü bilgisayardan yazıyorum size telefonumda bi sıkıntı oluştu telefonum m30S model samsung bi telefon sıkıntım şu telefonu dün bi arkadaşıma verdim o şifresini sordu telefonun (desenini) bende söyledim uzktan tarif etmiştim onun bi işi vardı telefonumda işini bitirdikten sonra telefonu bana vardi iş servisindne indik eve geldim teelfonu açtıgımda bi uygulamaya tıkladıgım anda etrafında bi kare çıkmaya ve 2. tıklayışımda açıldıgını fark ettim ne oldugu hakkında bir fikrim yok ama acilen yardıma ihtiyacım var çok önemli bir sıkıntı bu benim için onun dışında telefonun üstteki panelini açamıyorum yukarıdan aşşa parmak sürtünce açılan sayfa mobil veri vs. nin açıldıgı yer orası açılmıyor telefonun sağ veya sol sayfalarına kaydıramıyorum bana sorarsanız arakdaşım şifreyi baya bi yanlış girdikden sonra şifreyi istedi benden bundan dolayıda telefon kendini kitledi veya kısıtladı her neyse bi güvenlik moduna aldı kendini ben bu güvenlik modunu nasıl kurtarıcam asıl soru bu.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
hard reset
bende bunun gıbı bır sey yasamıstım hard reset atınca duzeldı. belkı baska cozum vardır ama.son çare olarak kulan.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hard reset
bende bunun gıbı bır sey yasamıstım hard reset atınca duzeldı. belkı baska cozum vardır ama.
dostum hard reset nedir sonuçları ne nasıl yapılır yaptıktan sonra telefona bi etkisi varmı ????

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
dostum hard reset nedir sonuçları ne nasıl yapılır yaptıktan sonra telefona bi etkisi varmı ????
Düz format atıyosun. Her şey sıfırlanıyor,ilk aldıgın güne dönüyor telefon. Youtube'de veya googlede bulabilirsin nasıl atıldığını. Binevi telefon ses açma/kısma tuslarıyla atılan format.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz format atıyosun. Her şey sıfırlanıyor,ilk aldıgın güne dönüyor telefon. Youtube'de veya googlede bulabilirsin nasıl atıldığını. Binevi telefon ses açma/kısma tuslarıyla atılan format.
eyvallah dostum.

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acilen bunu masaütü bilgisayardan yazıyorum size telefonumda bi sıkıntı oluştu telefonum m30S model samsung bi telefon sıkıntım şu telefonu dün bi arkadaşıma verdim o şifresini sordu telefonun (desenini) bende söyledim uzktan tarif etmiştim onun bi işi vardı telefonumda işini bitirdikten sonra telefonu bana vardi iş servisindne indik eve geldim teelfonu açtıgımda bi uygulamaya tıkladıgım anda etrafında bi kare çıkmaya ve 2. tıklayışımda açıldıgını fark ettim ne oldugu hakkında bir fikrim yok ama acilen yardıma ihtiyacım var çok önemli bir sıkıntı bu benim için onun dışında telefonun üstteki panelini açamıyorum yukarıdan aşşa parmak sürtünce açılan sayfa mobil veri vs. nin açıldıgı yer orası açılmıyor telefonun sağ veya sol sayfalarına kaydıramıyorum bana sorarsanız arakdaşım şifreyi baya bi yanlış girdikden sonra şifreyi istedi benden bundan dolayıda telefon kendini kitledi veya kısıtladı her neyse bi güvenlik moduna aldı kendini ben bu güvenlik modunu nasıl kurtarıcam asıl soru bu.
yanlış anlamadıysam sorunun talkback ile alakalı olması lazım görmekte sıkıntı çekenler için yapılmış bir özellik ilk tıkladığında sesli bir şekişlde uygulamanın adını okur iki kere tıklarsan açar onu kapatırsan düzeliceğini düşünüyorum onu da ayarlardan erişilebilirlik sekmesinden kapatabilirsin

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bekle istersen,belki formata gerek kalmadan bi çözüm bulabilirsin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
talkbackı kapatman gerek bi tuş kombinasyonuyla kapatılıordu sanki ama hatırlayamıyorum ayarlara girebiliyosan erişebililik sekmesinden kapat

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
talkback diye bi zımbırtı var bastığın yeri sesli okuyor ve iki kere tıklayınca girebiliyosun. sıfırlamana gerek yok o ayarı kapat, komşular sürekli getiriyor bana düzletmem için hepsi bu sıkıntıdan. youtubeden bak izle yerini gösteriyor tam hatırlayamadım şuanda ama erişilebilirlikde olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
yanlış anlamadıysam sorunun talkback ile alakalı olması lazım görmekte sıkıntı çekenler için yapılmış bir özellik ilk tıkladığında sesli bir şekişlde uygulamanın adını okur iki kere tıklarsan açar onu kapatırsan düzeliceğini düşünüyorum onu da ayarlardan erişilebilirlik sekmesinden kapatabilirsin
dostum ayarlara gidemiyorum üstten çıkan sekme varya mobil veri wifi falan ordan ayarlıyoz o açılmıyor ordan gidemiyom ayarlara ondan ziyada
evet dostum ondanmış çok saol sorunuöu çözdüm eyvallah

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Telefonu boş yere formatladıgımı farkettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,263
Üyeler
161,021
Son üye
Ferit608
Top Bottom