Neler Yeni

Yardım Acil Yardım Bilgisayarım calismiyor

Cryoniks

80+ Bronze
Sistemimi 2.el topladım
MSI b450m pro anakart
R5 1600 af işlemci 4 gb ram
Hd5570 ekran kartı
Ben bugün sabah açmaya çalıştım olmadı her şey çalışıyor ekran gelmiyor ekran kartı başka bilgisayarda çalışıyor eski bilgisayarıma taktım orda işlemci fanı dönüyor ve duruyor hemen ekran hiçbir şekilde yok
Bilgisayarımı tamirciye götürdüm anakarttan dedi ama eski sistemim sağlamdı ekran kartımı taktım onda da çalışmıyor varmı bu sorunu yaşayan çözümü nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
Bendede benzer Bi sorun olmuştu. Termal macun sürerken anakartada bulaştırmışım bilgisayar açılıyordu ama ekran gelmiyordu termal macunu anakarttan temizledim düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence anakartta sorun olsa bilgisayara güçte gitmezdi belki anakart ile ekran kartı uyumsuz olabilir yada ekran kartı yatağında sorun olabilir

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Sen neyi soruyorsun ki şimdi ekran kartını mı anakartı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
Bence anakartta sorun olsa bilgisayara güçte gitmezdi belki anakart ile ekran kartı uyumsuz olabilir yada ekran kartı yatağında sorun olabilir

herkesiöldür31

80+ Bronze
Yüksek ihtimal sorun anakart kaynaklı. Ekran kartı başka bilgisayarda çalışıyorsa ondan dolayı değildir. İşlemci ve Anakart kaldı. Farklı RAM slotu ile denediniz mi? Klavye Fare ışıkları yanıyor mu?

rebelmoves

80+ Bronze
Başlığı değiştirseniz iyi olur acil gibi şeyler yazmak yasaktı en son hatırladığımda

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
1-BIOS pilini çıkartıp 10-15 dk bekle geri tak.
2-RAM'leri tek tek çıkar ve ucunu silgiyle sil tek tek takıp açmayı dene.
3-Kasaya bağlı tüm kabloları çıkarıp güç kaynağı kablosu dahil olmak üzere açma kapama tuşuna bas çek yap 10-15 defa.
Statik elektrikten büyük ihtimal sorunun.
Bu dediklerimi yapın.Olmaz sa ekran kartın da sorun vardır ozaman başka bir ekran kartı bulmaya çalışın.Bu aldığınız ekran kartı çalışıyor muydu kesin olarak 2.el riskli oluyor bu tür durumlarda.

Başlığı değiştirseniz iyi olur acil gibi şeyler yazmak yasaktı en son hatırladığımda
Hocam bu forumun moderatörleri var dimi yasak olsa onlar hallederler yani konuya laf olsun diye cevap yazmak saçma geliyor bana.

Cryoniks

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen neyi soruyorsun ki şimdi ekran kartını mı anakartı mı ?
Dostum bilgisayar açılmıyor sorun o ekran kartım çalışıyor bilgisayarcı dedi anakarttan
Anakarttan olsa hiç elektrik gelmezdi sorun nerede acaba

1-BIOS pilini çıkartıp 10-15 dk bekle geri tak.
2-RAM'leri tek tek çıkar ve ucunu silgiyle sil tek tek takıp açmayı dene.
3-Kasaya bağlı tüm kabloları çıkarıp güç kaynağı kablosu dahil olmak üzere açma kapama tuşuna bas çek yap 10-15 defa.
Statik elektrikten büyük ihtimal sorunun.
Bu dediklerimi yapın.Olmaz sa ekran kartın da sorun vardır ozaman başka bir ekran kartı bulmaya çalışın.Bu aldığınız ekran kartı çalışıyor muydu kesin olarak 2.el riskli oluyor bu tür durumlarda.

Hocam bu forumun moderatörleri var dimi yasak olsa onlar hallederler yani konuya laf olsun diye cevap yazmak saçma geliyor bana.
Orhan dostum ekran kartı çalışıyor başka bilgisayarda denedim

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
Dostum bilgisayar açılmıyor sorun o ekran kartım çalışıyor bilgisayarcı dedi anakarttan
Anakarttan olsa hiç elektrik gelmezdi sorun nerede acaba

Orhan dostum ekran kartı çalışıyor başka bilgisayarda denedim
Tamam hocam o zaman dediklerimi dene statik elektrik olmuş olabilir kasada ondan dolayı da görüntü vermez.

Cryoniks

80+ Bronze
Yüksek ihtimal sorun anakart kaynaklı. Ekran kartı başka bilgisayarda çalışıyorsa ondan dolayı değildir. İşlemci ve Anakart kaldı. Farklı RAM slotu ile denediniz mi? Klavye Fare ışıkları yanıyor mu?
Yok

Tamam hocam o zaman dediklerimi dene statik elektrik olmuş olabilir kasada ondan dolayı da görüntü vermez.
Deneyeceğim eywallah

Top Bottom