Neler Yeni

Çözüldü✓ Acil Yardım CPU kullanarak 2. Ekranımı kullanamıyorum? Bilgili abiler yardım .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tah Jr
hp victus rtx3060mobile r5 5600h lı bir laptop'um var.
Ekran kartı sıkıntılı 3060 ı kulllanamıyorum, ne zaman bir uygulamaya girsem mavi ekran veriyor. ayrıca servise de gönderemiyorum(okuldan kullandığımdan ötürü)
bende bu yüzden ekran kartını devre dışı bırakmıştım. gömülü ekran kartıyla devam ediyordum.
yeni bir monitör aldım. onu bağlamak istiyordum fakat bir türlü gömüyordu daha sonra 3060 ı aktif ettiğimde görüntü başarı ile yansıdı.3060'ı devre dışı bıraktığımda ekran tekrardan gitti
ama ben CPU' ya gömülü ekran kartı ile yansıtmak istiyorum bu müümkün mü?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ash
hocam böyle kullanmanız ileride garanti için de sorun çıkartır şimdiden gönderin okul için başka bir şey uydurursunuz sonra başınız yanar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tah Jr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
okulda bilgisayar şart, idare etmem gerekiyor malesef ,bu ekran sorununu çözersem sıkıntı kalmayacak aslında

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Mavi ekran minidump dosyasını foruma atarsanız belki çözebilirsiniz 3060 ın sorununu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tah Jr

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Seçkin Kurtalan
Selamlar, bir incelemeden veya sitesinde varsa sitesinden ekran kartının bağlı olduğu portlara bakmanız lazım. Ben örnek vereyim size, eski dell bilgisayarımda thunderbolt girişi ve HDMI girişi vardı görüntü vermek için. Thunderbolt işlemci ekran kartına yani APU'ya bağlı. HDMI ise ekran kartına. Aynı şekilde type c çıkışlı bir girişiniz var ise ekran kartı ile uğraşmadan monitöre görüntü verebiliyor olmalısınız. Bahsettiğim örnek cihaz Dell G15 5510. Örnek durumda sitede girişlerin nasıl gözüktüğüne dair etüt yapmak isterseniz bakarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun garantisi yok ama thunderbolt girişleri elektrik verdiğinden intel işlemcili cihazlarda intel kontrol paneline bağlıydı birçok cihazda. Aynı durum AMD cihazlarda da olsa gerek. Eğer bu dediğim doğruysa thunderbolt kablo ve monitörde giriş yoksa dönüştürücü almanız gerekebilir, aklınızda olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tah Jr
Selamlar, bir incelemeden veya sitesinde varsa sitesinden ekran kartının bağlı olduğu portlara bakmanız lazım. Ben örnek vereyim size, eski dell bilgisayarımda thunderbolt girişi ve HDMI girişi vardı görüntü vermek için. Thunderbolt işlemci ekran kartına yani APU'ya bağlı. HDMI ise ekran kartına. Aynı şekilde type c çıkışlı bir girişiniz var ise ekran kartı ile uğraşmadan monitöre görüntü verebiliyor olmalısınız. Bahsettiğim örnek cihaz Dell G15 5510. Örnek durumda sitede girişlerin nasıl gözüktüğüne dair etüt yapmak isterseniz bakarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun garantisi yok ama thunderbolt girişleri elektrik verdiğinden intel işlemcili cihazlarda intel kontrol paneline bağlıydı birçok cihazda. Aynı durum AMD cihazlarda da olsa gerek. Eğer bu dediğim doğruysa thunderbolt kablo ve monitörde giriş yoksa dönüştürücü almanız gerekebilir, aklınızda olsun.
type c display port girişi var deneyceğim teşekkürler.
ama sorunu şu şekilde çözdüm(idareten bir çözüm)
pc yi güç tasarrufu moduna aldım ve artık uygulamalar gömülü ekran kartını kullanmaya başladı, mavi ekran almıyourm artık böyle idare edicem teşekkürler yinede

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Seçkin Kurtalan
type c display port girişi var deneyceğim teşekkürler.
ama sorunu şu şekilde çözdüm(idareten bir çözüm)
pc yi güç tasarrufu moduna aldım ve artık uygulamalar gömülü ekran kartını kullanmaya başladı, mavi ekran almıyourm artık böyle idare edicem teşekkürler yinede
Hahahaha hocam bu çok mantıklı bu arada, monsterda da mux switch kapatıyordu güç tasarrufu modu, milletin GPU derdini çözmüştü. Sizin de görüntü problemini aşmış ne güzel :ROFLMAO:

Top Bottom