M m.sari 80+ Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Mustafa Sarısoy 16 Mart 2024 #1 Görselde yer alan kablonun nereye takılacağını bulamadım, rgb kontrolcüsünden çıkıyor
04umut76 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,262 Dahası Reaksiyon skoru 1,299 İsim umut şahin 16 Mart 2024 #2 m.sari yazmış: Alıntıyı görüntüleGörselde yer alan kablonun nereye takılacağını bulamadım, rgb kontrolcüsünden çıkıyor Devamı için tıklayın... psudan gelen kabloyu takacaksın güç kablosu
m.sari yazmış: Alıntıyı görüntüleGörselde yer alan kablonun nereye takılacağını bulamadım, rgb kontrolcüsünden çıkıyor Devamı için tıklayın... psudan gelen kabloyu takacaksın güç kablosu
D dr.luciano 80+ Silver Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 2,305 Dahası Reaksiyon skoru 890 İsim Dr Luciano 16 Mart 2024 #3 m.sari yazmış: Alıntıyı görüntüleGörselde yer alan kablonun nereye takılacağını bulamadım, rgb kontrolcüsünden çıkıyor Devamı için tıklayın... psu'dan gelen sata kablosuna bağlayacaksın...
m.sari yazmış: Alıntıyı görüntüleGörselde yer alan kablonun nereye takılacağını bulamadım, rgb kontrolcüsünden çıkıyor Devamı için tıklayın... psu'dan gelen sata kablosuna bağlayacaksın...