Neler Yeni

Acil yardım! Windows bu diskle yüklenemez. Seçilen Disk GPT stilinde.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Tüm sürücüleri sil ekran görüntüsündeki kurulum menüsünden sonra yeni diyip yeni sürücü oluştur ona kur.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tüm sürücüleri sil ekran görüntüsündeki kurulum menüsünden sonra yeni diyip yeni sürücü oluştur ona kur.
Ya içinde önemli verisi olan başka bir hdd/ssd daha varsa? Dikkat et bunu söylerken. Önce diğer depolama birimlerini çıkarması gerekir.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Ya içinde önemli verisi olan başka bir hdd/ssd daha varsa? Dikkat et bunu söylerken. Önce diğer depolama birimlerini çıkarması gerekir.
Düşündüm bunu zaten biçimlendirdim disklerin hepsini demiş konuda.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Valla arkadaşlar pes edip iade edicem gibi duruyor çünkü hddye kurulum yaptığım zaman rpoblem yaşanmıyor. Yani tamamen kurmadım windowsu o windows yüklemesini yapıp tekrar boota mı atacak diye baktım veya biosa ama atmamıştı. İşte ssdyi bire çek muhabbetini yaptım o da olmayınca çıkardım ssdyi sanırım iade edicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğlen 3-4den beri uğraşıyorum bununla gerçekten canımı sıkmaya başladı

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Valla arkadaşlar pes edip iade edicem gibi duruyor çünkü hddye kurulum yaptığım zaman rpoblem yaşanmıyor. Yani tamamen kurmadım windowsu o windows yüklemesini yapıp tekrar boota mı atacak diye baktım veya biosa ama atmamıştı. İşte ssdyi bire çek muhabbetini yaptım o da olmayınca çıkardım ssdyi sanırım iade edicem.

Öğlen 3-4den beri uğraşıyorum bununla gerçekten canımı sıkmaya başladı
Dediğimi denemediysen deniyebilirsin bu videodan
aldım bı izle istersen sürücü 0 bölüm x diyor ya mesela eğer ssd sürücü 0 daysa boş olduğu için tüm sürücü 0 bölüm x leri silebilirsin sürücü 1 varsa mesela ona dokunmana gerek yok farklı disk olduğu için.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
Dediğimi denemediysen deniyebilirsin bu videodan
aldım bı izle istersen sürücü 0 bölüm x diyor ya mesela eğer ssd sürücü 0 daysa boş olduğu için tüm sürücü 0 bölüm x leri silebilirsin sürücü 1 varsa mesela ona dokunmana gerek yok farklı disk olduğu için.
Anladım ama uğraşmayacağım ya çünkü hddye tekte yükleyebildim yani aşırı sinirimi bozdu valla. yenisini alırım daha iyi :D

Ruddinex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Alp Köseoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Teknik, Yazılım, Kodlama
Instagram
@ahmetalpkoseoglu
Twitter
KoseogluFPV
Discord
AslanAkbey#1000
Reddit
@TheKoseoglu
Arkadaşlar eski pcme ssd aldım yüklemek için rufusta kendi windowsumu kurduğum flashı taktım neyse sonra MBR'ye çevirmemi istedi legacy hatası verip onu çevirdim disklerin hepsini biçimlendirdim şimdi de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? Alıntıyı görüntüle
460GBlik hdd var içinde onda da aynı şeyi söylüyor. Bu arada ssdyi takıp pcyi açtığımda 2-3 kere mavi ekran yedim windowsu yüklemeye çalışırken de mavi ekran yedim.
SSD M2 ve ADATA
CMD den diskpart git diski uefi destekleyecek şekilde ayarla ve windows 10 u da usb ye yazarken uefi yazdığından emin ol uefi herzaman daha iyidir. Ben de yaşamıştım youtube'dan söylediğim şeylerin videosunu ve adımlarını rahatlıkla bulabilirsin kolay gelsin kankam :)

Anladım ama uğraşmayacağım ya çünkü hddye tekte yükleyebildim yani aşırı sinirimi bozdu valla. yenisini alırım daha iyi :D
yenisini alıncada aynı şeyi yaşarsın ayrıca hdd ye yazabildiysen usb legacy support olabilir...

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
CMD den diskpart git diski uefi destekleyecek şekilde ayarla ve windows 10 u da usb ye yazarken uefi yazdığından emin ol uefi herzaman daha iyidir. Ben de yaşamıştım youtube'dan söylediğim şeylerin videosunu ve adımlarını rahatlıkla bulabilirsin kolay gelsin kankam :)

yenisini alıncada aynı şeyi yaşarsın ayrıca hdd ye yazabildiysen usb legacy support olabilir...
Kanka diskparttan baya bir şeyi sıfırlayıp baya convertledik çok fazla yol denedik. legacy support konusunu tam bilmiyorum ama yazılan çoğu şey kapalı açık mevzularında doğru konumdaydı hatırlamıyorum o kadar çok şey denedim ki.

Ruddinex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Alp Köseoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Teknik, Yazılım, Kodlama
Instagram
@ahmetalpkoseoglu
Twitter
KoseogluFPV
Discord
AslanAkbey#1000
Reddit
@TheKoseoglu
Kanka diskparttan baya bir şeyi sıfırlayıp baya convertledik çok fazla yol denedik. legacy support konusunu tam bilmiyorum ama yazılan çoğu şey kapalı açık mevzularında doğru konumdaydı hatırlamıyorum o kadar çok şey denedim ki.
windows 11 yüklerken gpt açma yaz bir de onu dene. windows 11 yüklemenw gerek yok taktik aynı öyle bir video vardı. "How to activate secure boot" yaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,964
Üyeler
160,916
Son üye
VKer901
Top Bottom