Ya içinde önemli verisi olan başka bir hdd/ssd daha varsa? Dikkat et bunu söylerken. Önce diğer depolama birimlerini çıkarması gerekir.Tüm sürücüleri sil ekran görüntüsündeki kurulum menüsünden sonra yeni diyip yeni sürücü oluştur ona kur.
Düşündüm bunu zaten biçimlendirdim disklerin hepsini demiş konuda.Ya içinde önemli verisi olan başka bir hdd/ssd daha varsa? Dikkat et bunu söylerken. Önce diğer depolama birimlerini çıkarması gerekir.
Dediğimi denemediysen deniyebilirsin bu videodanValla arkadaşlar pes edip iade edicem gibi duruyor çünkü hddye kurulum yaptığım zaman rpoblem yaşanmıyor. Yani tamamen kurmadım windowsu o windows yüklemesini yapıp tekrar boota mı atacak diye baktım veya biosa ama atmamıştı. İşte ssdyi bire çek muhabbetini yaptım o da olmayınca çıkardım ssdyi sanırım iade edicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğlen 3-4den beri uğraşıyorum bununla gerçekten canımı sıkmaya başladı
Anladım ama uğraşmayacağım ya çünkü hddye tekte yükleyebildim yani aşırı sinirimi bozdu valla. yenisini alırım daha iyiDediğimi denemediysen deniyebilirsin bu videodanaldım bı izle istersen sürücü 0 bölüm x diyor ya mesela eğer ssd sürücü 0 daysa boş olduğu için tüm sürücü 0 bölüm x leri silebilirsin sürücü 1 varsa mesela ona dokunmana gerek yok farklı disk olduğu için.
CMD den diskpart git diski uefi destekleyecek şekilde ayarla ve windows 10 u da usb ye yazarken uefi yazdığından emin ol uefi herzaman daha iyidir. Ben de yaşamıştım youtube'dan söylediğim şeylerin videosunu ve adımlarını rahatlıkla bulabilirsin kolay gelsin kankamArkadaşlar eski pcme ssd aldım yüklemek için rufusta kendi windowsumu kurduğum flashı taktım neyse sonra MBR'ye çevirmemi istedi legacy hatası verip onu çevirdim disklerin hepsini biçimlendirdim şimdi de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? Alıntıyı görüntüle
460GBlik hdd var içinde onda da aynı şeyi söylüyor. Bu arada ssdyi takıp pcyi açtığımda 2-3 kere mavi ekran yedim windowsu yüklemeye çalışırken de mavi ekran yedim.
SSD M2 ve ADATA
yenisini alıncada aynı şeyi yaşarsın ayrıca hdd ye yazabildiysen usb legacy support olabilir...Anladım ama uğraşmayacağım ya çünkü hddye tekte yükleyebildim yani aşırı sinirimi bozdu valla. yenisini alırım daha iyi
Kanka diskparttan baya bir şeyi sıfırlayıp baya convertledik çok fazla yol denedik. legacy support konusunu tam bilmiyorum ama yazılan çoğu şey kapalı açık mevzularında doğru konumdaydı hatırlamıyorum o kadar çok şey denedim ki.CMD den diskpart git diski uefi destekleyecek şekilde ayarla ve windows 10 u da usb ye yazarken uefi yazdığından emin ol uefi herzaman daha iyidir. Ben de yaşamıştım youtube'dan söylediğim şeylerin videosunu ve adımlarını rahatlıkla bulabilirsin kolay gelsin kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yenisini alıncada aynı şeyi yaşarsın ayrıca hdd ye yazabildiysen usb legacy support olabilir...
windows 11 yüklerken gpt açma yaz bir de onu dene. windows 11 yüklemenw gerek yok taktik aynı öyle bir video vardı. "How to activate secure boot" yaz.Kanka diskparttan baya bir şeyi sıfırlayıp baya convertledik çok fazla yol denedik. legacy support konusunu tam bilmiyorum ama yazılan çoğu şey kapalı açık mevzularında doğru konumdaydı hatırlamıyorum o kadar çok şey denedim ki.