Neler Yeni

Acil zeki olma taktiği verebilecek yok mu?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kardeşim bu konularda bilikişi olarak konuşmak istiyorum ki:

Olamazsın. Maalesef öyle bir hizmetimiz yok.

Hanaz

80+ Gold
Böyle konular açma zeki sanalım seni ama artık açtığın için sanmıyacağız

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Dostum 20 yıllık profesyonel zeki olarak birkaç önerim olacaktı. Zeki olmak için yapman gerekenleri sıralayacak olursak;
1- Sabah erken kalkma, diğer herkes gibi erken kalkıp koyun sürüsünü takip etme eğer zeki olmak istiyorsan öncesinde farklı olman lazım çünkü insanlar *ptal.
2- Akşam erken yat, çünkü insanların çoğu geç yatar yine tersini yapman gerekiyor sebebini üstte belirttim.
3- Bunlar dışında annene babana zeka testi yaptır. Zekilerse muhtemelen sen de zekisindir.
4- Son olarak fakirsen büyük ihtimalle zeki olamazsın bu bilimsel bir gerçek özür dilerim. (En büyük örnek: Türkiye)
ben daha bilirkişiyim btw.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyu silmekle başlayabilirsin
Bugün de bugün de benis sadece annem sevdi.jpg

Hanaz

80+ Gold
Z
Dostum 20 yıllık profesyonel zeki olarak birkaç önerim olacaktı. Zeki olmak için yapman gerekenleri sıralayacak olursak;
1- Sabah erken kalkma, diğer herkes gibi erken kalkıp koyun sürüsünü takip etme eğer zeki olmak istiyorsan öncesinde farklı olman lazım çünkü insanlar *ptal.
2- Akşam erken yat, çünkü insanların çoğu geç yatar yine tersini yapman gerekiyor sebebini üstte belirttim.
3- Bunlar dışında annene babana zeka testi yaptır. Zekilerse muhtemelen sen de zekisindir.
4- Son olarak fakirsen büyük ihtimalle zeki olamazsın bu bilimsel bir gerçek özür dilerim. (En büyük örnek: Türkiye)
Zorlanmadım rn idc koyamda cringe olam

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama sabah uyuyorum.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ad
Herkes zeki. Bizi diger insanlardan ayiran onemli ozelligimiz aklimiz, akil yurutme yetimiz. Bunu nereye kullandigimiz da cok onemli. Simdi duzenli olarak kendini gelistiren ve bir konuda elit bir duzeye ulasmis bir insan tabii ki senden daha akillidir. Mesela bir hedef belirliyor musun? Kendine kisisel gelisim konusunda bir seyler katiyor musun? Bir konuya ilgin var mi? Ortamlarda anlatabilecegin bir seyler var mi? Bunlar hep hayatinin tamamini kavrayan ve seni sen yapan seyler. Eger ki hicbir sey yapmayarak, ot gibi yasiyorsan, ozguvensiz, niteliksiz ve vasatin alti bir insan olmus oluyorsun. Bunlar insana ozguven katan seyler. Ozguven ve akil 5 ayda 1 senede olacak seyler degiller. Kendine deger vermedigin, bir seyler katmadigin surece, bu tip seylerin en son konusulacagi mecralarda, ornegin buralarda cok konu acarsin. Mesela otur sunu dusun; bugun kendim icin ne yaptim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turkiyede cogu insan erken kalkiyor ve islerine erkenden giden insanlar. Youtubedan basmakalip ezberlenmis ve hicbir dayanagi olmayan seyleri burada yazma. Insanlar sandigin kadar yetersiz degiller. Sadece sen kendini farkli saniyorsun o kadar. Hedefin olmadiktan sonra erken kalkmak veya gec uyanmak bir hedef ya da basari degildir. Sen diyorsun ki, yurumeyi bilmeyen ve konusmayi bilmeyen cocuga. EE hadi evladim, artik yuru, konus, is guc sahibi ol da, bir mürüvvetini gorelim. Bu yazdigin inanilmaz komik bir sey bu arada. Hicbir yol gostericiligi ya da dayanagi yok. Basmakalip birisin bence. Dusunerek irdele bazi seyleri.
Abi ne diyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye