Merdo428
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Mert Şahin
Merhabalar,
Arkadaşlar 1 ay önce yeni sistem topladım ve arada bir anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor.
Ekran kartında bir problem var diyor ama anlayamadım, driverların hepsi güncel.
Işık yanarken PC yeniden başlatınca ışık yanmıyor, bu sefer de çok karışık bir durum anlayamadım.
Yardımcı olabilecek var mı? Ya da en iyisi ekran kartı ve anakartı tekrar geri mi iade edeyim?
Az önce Parçaları tek tek söküp tekrar düzenli bir şekilde taktıktan sonra ACPI_BIOS error hatası almaya başladım ekran kartım görüntü vermeme’ye başladı. İşlemci’ye zarar vermiş olabilirmiyim ? Yanlışlıkla yuvaya tırnağım değmişti çünkü.
CPU_FAN hatasını hallettim herhalde kabloyu doğru yere takınca.
ASUS TUF Gaming B650M Plus.
AMD Ryzen 7700X.
NVIDIA RTX 3080.
32 GB RAM.
1000W PSU
Arkadaşlar 1 ay önce yeni sistem topladım ve arada bir anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor.
Ekran kartında bir problem var diyor ama anlayamadım, driverların hepsi güncel.
Işık yanarken PC yeniden başlatınca ışık yanmıyor, bu sefer de çok karışık bir durum anlayamadım.
Yardımcı olabilecek var mı? Ya da en iyisi ekran kartı ve anakartı tekrar geri mi iade edeyim?
Az önce Parçaları tek tek söküp tekrar düzenli bir şekilde taktıktan sonra ACPI_BIOS error hatası almaya başladım ekran kartım görüntü vermeme’ye başladı. İşlemci’ye zarar vermiş olabilirmiyim ? Yanlışlıkla yuvaya tırnağım değmişti çünkü.
CPU_FAN hatasını hallettim herhalde kabloyu doğru yere takınca.
ASUS TUF Gaming B650M Plus.
AMD Ryzen 7700X.
NVIDIA RTX 3080.
32 GB RAM.
1000W PSU