unkown
80+
Biz kime anlatıyoruz ki...meyva yeme zamani. Aklini kullanan 3 nesilde. Cok iyi yerlerde ve kafalsri rahat.
Adamın harbi keyfi yerinde...
Biz kime anlatıyoruz ki...meyva yeme zamani. Aklini kullanan 3 nesilde. Cok iyi yerlerde ve kafalsri rahat.
Termal macunuda ekle oıraya. 175TL'ye Stok fan+ termal macun güzel gider .d175 TL ye burada onun stok fanını anca alırsın.
Öyle mi gerçekten? @Rambo_87Rambo abinin babasını veya işte Almanya ilk giden akrabalarını düşünün o zaman yaşadıkları zulmü düşünün. Zor şartlarda baskı altında yoğun bir şekilde çalıştıklarını düşünün...
Hocam siz uyurken sanırım oldu hepsi birileri dolarla borcun var mı dedi, maaşını dolarla mı alıyon dedi ama asıl olay buna harbiden la diyenlerle çoştu.Arkadaşlar ülkedeki bilgisayar parçalarının fiyatları nasıl bu hale geldi ben çıldırmak üzereyim amazondan topladığım sisteme bakar mısınız gördükçe sinir oluyorum sizin fikirleriniz nedir ?
Alıntıyı görüntüle
Cappuccino ve chickenburger ismarladim. Simdi gelicek. Birazdan kahvalti yaparim.Biz kime anlatıyoruz ki...
Adamın harbi keyfi yerinde...
Bilmem. Sert sart yoktu. Ama disziplin olayi vardiÖyle mi gerçekten? @Rambo_87
La bu mesajı ben ne ara yazdım diyorum.Termal macunuda ekle oıraya. 175TL'ye Stok fan+ termal macun güzel gider .d
Bizde tomato 1 dolar hahah1 kg domates 2 euro
Zaten düşünüyoruz acı çekmeden rahata eremezsin bu her şey için geçerli yorulcan,acı çekiceksin ki hedeflerine ulaşasısın mesela sporda da öyle acı çekmeden sakatlanmadan hiç bir türlü gelişemezsin kendimden biliyorum bazı geceler ağrılar yüzünden uyuyamıyordum ama durmadım şu anlık baya geliştim eskiye göre ama yeterli mi tabii ki de değil daha çok yolum var onun için pes etmek yok@Rambo_87 için çok rahat bir hayatın var diyorsunuz ama birde şöyle düşünün Rambo abinin babasını veya işte Almanya ilk giden akrabalarını düşünün o zaman yaşadıkları zulmü düşünün. Zor şartlarda baskı altında yoğun bir şekilde çalıştıklarını düşünün...
Rambo mizahCappuccino ve chickenburger ismarladim. Simdi gelicek. Birazdan kahvalti yaparim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmem. Sert sart yoktu. Ama disziplin olayi vardi
olsun, senin Ayasofya'n var ve sen dolarla mı maaş alıyorsun?Arkadaşlar ülkedeki bilgisayar parçalarının fiyatları nasıl bu hale geldi ben çıldırmak üzereyim amazondan topladığım sisteme bakar mısınız gördükçe sinir oluyorum sizin fikirleriniz nedir ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam şu an almanyada mı yaşıyorsunuz(sanırım öyle görmüştüm yanlış olabilir). Merak ettiğim orada mı doğdunuz sonradan mı gittiniz, sonradan gittiyseniz dile alışmanız nasıl oldu merak ediyorum.Bizde 175 euro
Klonun daima yanında meraklanmaLa bu mesajı ben ne ara yazım diyorum.![]()
Abi sen değilde ilk gelenler böyle olaylar yaşamamışlar mı ?Bilmem. Sert sart yoktu. Ama disziplin olayi vardi