Neler Yeni

Adaletin Bu mu Dünya ?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Arkadaşlar ülkedeki bilgisayar parçalarının fiyatları nasıl bu hale geldi ben çıldırmak üzereyim amazondan topladığım sisteme bakar mısınız gördükçe sinir oluyorum sizin fikirleriniz nedir ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam siz uyurken sanırım oldu hepsi birileri dolarla borcun var mı dedi, maaşını dolarla mı alıyon dedi ama asıl olay buna harbiden la diyenlerle çoştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
@Rambo_87 için çok rahat bir hayatın var diyorsunuz ama birde şöyle düşünün Rambo abinin babasını veya işte Almanya ilk giden akrabalarını düşünün o zaman yaşadıkları zulmü düşünün. Zor şartlarda baskı altında yoğun bir şekilde çalıştıklarını düşünün...
Zaten düşünüyoruz acı çekmeden rahata eremezsin bu her şey için geçerli yorulcan,acı çekiceksin ki hedeflerine ulaşasısın mesela sporda da öyle acı çekmeden sakatlanmadan hiç bir türlü gelişemezsin kendimden biliyorum bazı geceler ağrılar yüzünden uyuyamıyordum ama durmadım şu anlık baya geliştim eskiye göre ama yeterli mi tabii ki de değil daha çok yolum var onun için pes etmek yok

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar ülkedeki bilgisayar parçalarının fiyatları nasıl bu hale geldi ben çıldırmak üzereyim amazondan topladığım sisteme bakar mısınız gördükçe sinir oluyorum sizin fikirleriniz nedir ?
Alıntıyı görüntüle
olsun, senin Ayasofya'n var ve sen dolarla mı maaş alıyorsun?
not: ciddiye almayın :D

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Hocam şu an almanyada mı yaşıyorsunuz(sanırım öyle görmüştüm yanlış olabilir). Merak ettiğim orada mı doğdunuz sonradan mı gittiniz, sonradan gittiyseniz dile alışmanız nasıl oldu merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,439
Üyeler
168,787
Son üye
metin682
Top Bottom