Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Ne yapacaksın Barış Y@lçın falan mı?Klonun daima yanında meraklanmaNick değişimi de yapacağım tam klon olurum
Ne yapacaksın Barış Y@lçın falan mı?Klonun daima yanında meraklanmaNick değişimi de yapacağım tam klon olurum
Dalga geçeceksen forumdakilerle değil devletin başıyla geç. Kimseye yukarıdan bakmanın lüzumu yok.Evet dogru. Asadandan, yukari bakmakta adamin boynu tutuluyor
Ben Barış Yalçın Yaparım. Ya da Klon Barış YalçınNe yapacaksın Barış Y@lçın falan mı?![]()
Ondan hep dizilerde filimlerde her gün et yiyorlar vay beaaetin kilosu 5.5 euro.
tavuk dana kuzu fark etmez.
1 kg gazi pexnir 5 euro
1 kg domates 2 euro
1 kg ekmek 1 euro
Neresi pshali dimdi![]()
Klon Barış iyimiş ama aynı nick kabul etmiyorlar.Ben Barış Yalçın Yaparım. Ya da Klon Barış Yalçın
tüh be, kader ve yollar bir kere yüzüme gülmedi kiKlon Barış iyimiş ama aynı nick kabul etmiyorlar.
Ah ok. Sen öyle diyorsan. Diger arkadas tepeden asaya dedinde sorun yok. Vay be. Helal olsun. Dalga niye gecim. Öyle birsey mi dedim. Uydurma yapma bi zahmet. Netice görDalga geçeceksen forumdakilerle değil devletin başıyla geç. Kimseye yukarıdan bakmanın lüzumu yok.
Ne alaka yani sadece hayat şartlarını anlatıtı adam yani şöyle ''Yok biz her gün et yiyoruz yok biz istediğimiz arabaya biniyoruz siz daha taksiye para veremiyorsunuz'' demedi ki sadece anlattı yani dalgayla alakası yok yani sana öyle gelmiş olabilir yanlış anlamış olabilirsin ama Rambo abi asla öyle bişey yapmaz yani ne kadar şanı şöhreti parası bile olsa adam olanla dalga geçmez bence yanlış anladın dostum @RammsteinAh ok. Sen öyle diyorsan. Diger arkadas tepeden asaya dedinde sorun yok. Vay be. Helal olsun. Dalga niye gecim. Öyle birsey mi dedim. Uydurma yapma bi zahmet. Netice gör
Gerçi ülke hakkında herhangi bir şey desek bile dalga geçmiş gibi oluyoruz. Entschuldigung abi.Ah ok. Sen öyle diyorsan. Diger arkadas tepeden asaya dedinde sorun yok. Vay be. Helal olsun. Dalga niye gecim. Öyle birsey mi dedim. Uydurma yapma bi zahmet. Netice gör
Helal dostum. Iste bende bunu anlatmaya calisiyorum. Nedense havali ve parali sima gözlerinde olusuyor. Dialog ve kritik kabullenmek gerekinde olucan. Böye yari bilgiylen düsünceylen tabi insanin akli oynar. Güzelik sizde kalsin. Kötü vurgulamayi sizler bana vurun. Eyvallah derimNe alaka yani sadece hayat şartlarını anlatıtı adam yani şöyle ''Yok biz her gün et yiyoruz yok biz istediğimiz arabaya biniyoruz siz daha taksiye para veremiyorsunuz'' demedi ki sadece anlattı yani dalgayla alakası yok yani sana öyle gelmiş olabilir yanlış anlamış olabilirsin ama Rambo abi asla öyle bişey yapmaz yani ne kadar şanı şöhreti parası bile olsa adam olanla dalga geçmez bence yanlış anladın dostum @Rammstein
açıkçası corona normalleşir ise dolar düşer çünkü dolar karşılıksız basılıyorArkadaşlar ülkedeki bilgisayar parçalarının fiyatları nasıl bu hale geldi ben çıldırmak üzereyim amazondan topladığım sisteme bakar mısınız gördükçe sinir oluyorum sizin fikirleriniz nedir ?
Alıntıyı görüntüle