Neler Yeni

Adaletin Bu mu Dünya ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
😂😂 etin kilosu 5.5 euro.
tavuk dana kuzu fark etmez.
1 kg gazi pexnir 5 euro
1 kg domates 2 euro
1 kg ekmek 1 euro
Neresi pshali dimdi😂
Ondan hep dizilerde filimlerde her gün et yiyorlar vay beaa

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gecen hafta istanbulda galiba ekmeke 20 % zam geldi

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dalga geçeceksen forumdakilerle değil devletin başıyla geç. Kimseye yukarıdan bakmanın lüzumu yok.
Ah ok. Sen öyle diyorsan. Diger arkadas tepeden asaya dedinde sorun yok. Vay be. Helal olsun. Dalga niye gecim. Öyle birsey mi dedim. Uydurma yapma bi zahmet. Netice gör

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ah ok. Sen öyle diyorsan. Diger arkadas tepeden asaya dedinde sorun yok. Vay be. Helal olsun. Dalga niye gecim. Öyle birsey mi dedim. Uydurma yapma bi zahmet. Netice gör
Ne alaka yani sadece hayat şartlarını anlatıtı adam yani şöyle ''Yok biz her gün et yiyoruz yok biz istediğimiz arabaya biniyoruz siz daha taksiye para veremiyorsunuz'' demedi ki sadece anlattı yani dalgayla alakası yok yani sana öyle gelmiş olabilir yanlış anlamış olabilirsin ama Rambo abi asla öyle bişey yapmaz yani ne kadar şanı şöhreti parası bile olsa adam olanla dalga geçmez bence yanlış anladın dostum @Rammstein

Rammstein

80+ Silver
Gerçi ülke hakkında herhangi bir şey desek bile dalga geçmiş gibi oluyoruz. Entschuldigung abi.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne alaka yani sadece hayat şartlarını anlatıtı adam yani şöyle ''Yok biz her gün et yiyoruz yok biz istediğimiz arabaya biniyoruz siz daha taksiye para veremiyorsunuz'' demedi ki sadece anlattı yani dalgayla alakası yok yani sana öyle gelmiş olabilir yanlış anlamış olabilirsin ama Rambo abi asla öyle bişey yapmaz yani ne kadar şanı şöhreti parası bile olsa adam olanla dalga geçmez bence yanlış anladın dostum @Rammstein
Helal dostum. Iste bende bunu anlatmaya calisiyorum. Nedense havali ve parali sima gözlerinde olusuyor. Dialog ve kritik kabullenmek gerekinde olucan. Böye yari bilgiylen düsünceylen tabi insanin akli oynar. Güzelik sizde kalsin. Kötü vurgulamayi sizler bana vurun. Eyvallah derim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ülkedeki bilgisayar parçalarının fiyatları nasıl bu hale geldi ben çıldırmak üzereyim amazondan topladığım sisteme bakar mısınız gördükçe sinir oluyorum sizin fikirleriniz nedir ?
Alıntıyı görüntüle
açıkçası corona normalleşir ise dolar düşer çünkü dolar karşılıksız basılıyor
türkiyede o oranla gidiyor ancak normal halimize dönersek dolar ciddi düşüşe inecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,435
Üyeler
168,786
Son üye
Serhat.01
Top Bottom