Neler Yeni

Adaletin Bu mu Dünya ?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ne alaka yani sadece hayat şartlarını anlatıtı adam yani şöyle ''Yok biz her gün et yiyoruz yok biz istediğimiz arabaya biniyoruz siz daha taksiye para veremiyorsunuz'' demedi ki sadece anlattı yani dalgayla alakası yok yani sana öyle gelmiş olabilir yanlış anlamış olabilirsin ama Rambo abi asla öyle bişey yapmaz yani ne kadar şanı şöhreti parası bile olsa adam olanla dalga geçmez bence yanlış anladın dostum @Rammstein
Çok doğru değil mi? @Rambo_87

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Helal dostum. Iste bende bunu anlatmaya calisiyorum. Nedense havali ve parali sima gözlerinde olusuyor. Dialog ve kritik kabullenmek gerekinde olucan. Böye yari bilgiylen düsünceylen tabi insanin akli oynar. Güzelik sizde kalsin. Kötü vurgulamayi sizler bana vurun. Eyvallah derim
Abi öyle deme bea seni tanıyan az biraz bile konuşan seni kötü vurgulamaz sen hiç bir zaman adam olan biriyle dalga geçmedin,küçümsemedin kimseyi hiç bir zaman,paran var diye veya almanyada yaşıyorsun diye kimseyle küçümsemedin üsten bakmadın arkadaş yanlış anlamıştır yani kendini üzme çok kafana takma seni tanıyan zaten bilir tanımıyanlarıda salla gitsin

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi öyle deme bea seni tanıyan az biraz bile konuşan seni kötü vurgulamaz sen hiç bir zaman adam olan biriyle dalga geçmedin,küçümsemedin kimseyi hiç bir zaman,paran var diye veya almanyada yaşıyorsun diye kimseyle küçümsemedin üsten bakmadın arkadaş yanlış anlamıştır yani kendini üzme çok kafana takma seni tanıyan zaten bilir tanımıyanlarıda salla gitsin
Aynen öyle yapiyorum zaten baskanim😎😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Aynen öyle yapiyorum zaten baskanim😎😁
Ha şöyle çok takma allah bilir bana kaç kişi kötüsün diyor diyorum hee kötüyüm napcan diyip geçiyorum bişey de diyemiyorlar :D :D

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
😜umrumda bile degil. Ah dur bidakika. Umrumda👍. 1000 euro bozdurucam simdi.
9356 TL. Vay be.
9356 TL / 2500 asgari = 3.81 ay rakam.

3.81 ay = 1 dk

yani cenneteyim
Saçma olacak ama Almanyada nineler dedeler bayramda kaç euro veriyor.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Dayılar sağol olsun aga neymiş DİN KARIN DOYURMUYORMUŞ ayasofyalı camii yapmakta üretim olmuyormuş

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri