Neler Yeni

Adana'da Olanlara: 3.nesil Kahveci Önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba,
Ülkemizde 3.nesil kahvecilerde açılmış işini yapıyor. Adana'da yok sanıyordum ama üç dört tane varmış.
Bugün ikisinden bahsedeceğim.

Benim gittiğim (daha dün ilk defa gittim ve bir kez daha gelmem için davet ettiler) yerden bahsedeyim.

BRUSH COFFEE CO.

1659519913693.png
1659519937747.png
1659519971443.png

Brush Coffe Co. kendi marka kahvesini üreten, demleyen ve satan bir üçüncü nesil kahvecidir. İsteğe göre latte art'lar yaparlar.
Baristaları heyecanlı, samimi, sıcakkanlı ve müşterilerle sohbet etmeyi severler. Yani müsaitlerse yardımcı olmaya çalışırlar.
Ellerinden bir Ethiopia filtre V60 içtim. Abi yok böyle bir şey? Şeftali tadı, mandalina tadı böyle ağza bir geliyor bir geliyor. Kahve harbi başka bir şeymiş onu anladım. Bugün saat 14.00'da oraya yine bir uğrayacağım. Kahve kütüphanesi var.

BETWEEN COFFEE

1659520228699.png

Adana'mın bi' başka üçüncü nesil kahvecisi. Kendi markaları yok. Kahve Sakal Overdose'un kahvelerini kullanırlar. Bu kahveler de bir hayli pahalıdır. Hiç gitmedim. Fiyatlarından haberim yok. Bugün bir uğrayabilirim. Dilinizle farkı tatları tanımak için farklı mekanlara gitmeniz tavsiye edilir ve bu o mekanlardan birisi.

Uğramayı unutmayın!

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
Merhaba,
Ülkemizde 3.nesil kahvecilerde açılmış işini yapıyor. Adana'da yok sanıyordum ama üç dört tane varmış.

Benim gittiğim (daha dün ilk defa gittim ve bir kez daha gelmem için davet ettiler) yerden bahsedeyim.

BRUSH COFFEE CO.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Brush Coffe Co. kendi marka kahvesini üreten, demleyen ve satan bir üçüncü nesil kahvecidir. İsteğe göre latte art'lar yaparlar.
Baristaları heyecanlı, samimi, sıcakkanlı ve müşterilerle sohbet etmeyi severler. Yani müsaitlerse yardımcı olmaya çalışırlar.
Ellerinden bir Ethiopia filtre V60 içtim. Abi yok böyle bir şey? Şeftali tadı, mandalina tadı böyle ağza bir geliyor bir geliyor. Kahve harbi başka bir şeymiş onu anladım. Bugün saat 14.00'da oraya yine bir uğrayacağım.

BETWEEN COFFEE

Alıntıyı görüntüle

Adana'mın bi' başka üçüncü nesil kahvecisi. Kendi markaları yok. Kahve Sakal Overdose'un kahvelerini kullanırlar. Bu kahveler de bir hayli pahalıdır. Hiç gitmedim. Fiyatlarından haberim yok. Bugün bir uğrayabilirim. Dilinizle farkı tatları tanımak için farklı mekanlara gitmeniz tavsiye edilir ve bu o mekanlardan birisi.

Uğramayı unutmayın!
İlkinin Mekanını sevdim bizimde asağımızda 1 2 tane var.
Bir üyemize de çok yakınım, o kendini biliyor :D Belki oda bilir.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Merhaba,

BRUSH COFFEE CO.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ellerinden bir Ethiopia filtre V60 içtim. Abi yok böyle bir şey? Şeftali tadı, mandalina tadı böyle ağza bir geliyor bir geliyor. Kahve harbi başka bir şeymiş onu anladım. Bugün saat 14.00'da oraya yine bir uğrayacağım. Kahve kütüphanesi var.

BETWEEN COFFEE

Alıntıyı görüntüle

Uğramayı unutmayın!
Hocam evin içerisinde içimde buzla geziyom kahve içersem lav gibi olurum
Adanalı mısın sen de

Top Bottom