ADATA SU630 daki kronik sorun nedir?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,051
dostlar biz bu SSD ye sorunlu sorunlu deyip geçiyoruz ama benim kafama takıldı bu SSD nin ne gibi bir sorunu var ve tüm modellerinde var mı bu sorun var ise nedir ?

Yazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.
Çok ısınıyor.
İçinde sistem(Windows) yüklü ise donmalar yapabiliyor.
Mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor.
Ömrü hızlı tükenmektedir (Sağlığı hızlı düşüyor).

dostlar biz bu SSD ye sorunlu sorunlu deyip geçiyoruz ama benim kafama takıldı bu SSD nin ne gibi bir sorunu var ve tüm modellerinde var mı bu sorun var ise nedir ?

Adata SU630 ve SU650 serisi kronik sorunludur.

5-removebg-preview.png

Kronik Sorunları:
  • Yazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.
  • Çok ısınıyor.
  • İçinde sistem(Windows) yüklü ise donmalar yapabiliyor.
  • Mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor.
  • Ömrü hızlı tükenmektedir (Sağlığı hızlı düşüyor).

Sağlığının hızlı düşmesi
Verdiği okuma yazma hızlarının düşük olması
Yüksek sıcaklıklarda çalışması

Yazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.
Çok ısınıyor.
İçinde sistem(Windows) yüklü ise donmalar yapabiliyor.
Mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor.
Ömrü hızlı tükenmektedir (Sağlığı hızlı düşüyor).
teşekkürler saolun, hayırlı akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlığının hızlı düşmesi
Verdiği okuma yazma hızlarının düşük olması
Yüksek sıcaklıklarda çalışması

Ben 3 tane kullandım SU630 dan sana yaşadığım sorunları sayayım (3 SSD de bozuldu):

1. SSD nin bir kaç ay sonra yazma değeri 500MB dan 5MB a düştü, garatiye verdim yenisini verdiler.

2. SSD ayriyetten bi tane daha almıştım internetten oda bi anda gitti yani bozuldu, bios da falanda gözükmüyordu.

3. SSD ise garantiden gelen SSD, onu direk sattım, sattığım kişi 1-2 hafta sonra laptobun SSD yi görmediğini söyledi.

Baş belası bir şey işte.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 3 tane kullandım SU630 dan sana yaşadığım sorunları sayayım (3 SSD de bozuldu):

1. SSD nin bir kaç ay sonra yazma değeri 500MB dan 5MB a düştü, garatiye verdim yenisini verdiler.

2. SSD ayriyetten bi tane daha almıştım internetten oda bi anda gitti yani bozuldu, bios da falanda gözükmüyordu.

3. SSD ise garantiden gelen SSD, onu direk sattım, sattığım kişi 1-2 hafta sonra laptobun SSD yi görmediğini söyledi.

Baş belası bir şey işte.
baya lanet bir SSD miş uzak durmakta fayda var soruyu da PCH nin yeni çıkardığı GG2 sisteminde gördüm ondan sorayım dedim 240GB SU630 koymuşlar keşke özelleştirme olsa. GamingGen in bu konu üzerinde durması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,929
Üyeler
174,264
Son üye
kadirberkan
Geri