dostlar biz bu SSD ye sorunlu sorunlu deyip geçiyoruz ama benim kafama takıldı bu SSD nin ne gibi bir sorunu var ve tüm modellerinde var mı bu sorun var ise nedir ?
dostlar biz bu SSD ye sorunlu sorunlu deyip geçiyoruz ama benim kafama takıldı bu SSD nin ne gibi bir sorunu var ve tüm modellerinde var mı bu sorun var ise nedir ?
teşekkürler saolun, hayırlı akşamlarYazma ve okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.
Çok ısınıyor.
İçinde sistem(Windows) yüklü ise donmalar yapabiliyor.
Mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor.
Ömrü hızlı tükenmektedir (Sağlığı hızlı düşüyor).
teşekkürler saolun, hayırlı akşamlarSağlığının hızlı düşmesi
Verdiği okuma yazma hızlarının düşük olması
Yüksek sıcaklıklarda çalışması
teşekkürler saolun, hayırlı akşamlarRehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
baya lanet bir SSD miş uzak durmakta fayda var soruyu da PCH nin yeni çıkardığı GG2 sisteminde gördüm ondan sorayım dedim 240GB SU630 koymuşlar keşke özelleştirme olsa. GamingGen in bu konu üzerinde durması lazımBen 3 tane kullandım SU630 dan sana yaşadığım sorunları sayayım (3 SSD de bozuldu):
1. SSD nin bir kaç ay sonra yazma değeri 500MB dan 5MB a düştü, garatiye verdim yenisini verdiler.
2. SSD ayriyetten bi tane daha almıştım internetten oda bi anda gitti yani bozuldu, bios da falanda gözükmüyordu.
3. SSD ise garantiden gelen SSD, onu direk sattım, sattığım kişi 1-2 hafta sonra laptobun SSD yi görmediğini söyledi.
Baş belası bir şey işte.