BaşaramadıkAbi 80+ Platinum Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 11,152 En İyi Cevap 1 11 Aralık 2020 #14 Ssd ile darboğazın alakası yok ama kronik sorunlu bir ssd kullanıyorsunuz.
Tırlatanadam 80+ Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 243 Dahası Reaksiyon skoru 66 İsim Murat 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Yasin Çelik yazmış: i3-9100F 1650S pek yeterli bir işlemci değil zaten, eğer dediklerimi yaptığınız halde düzelmediyse yapacak bir şey yok. Her oyunda bu kadar darboğaz olmayacaktır, CPU ağırlıklı olmayan oyunlar oynayabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Anlamadigim şey ytb de aynı parcalar darboğaz yapmiyor sinir oldum vallahi Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Aralık 2020 BaşaramadıkAbi yazmış: Ssd ile darboğazın alakası yok ama kronik sorunlu bir ssd kullanıyorsunuz. Devamı için tıklayın... Evet burdaki yazıları okuduktan sonra keske almasaydim dedim
Yasin Çelik yazmış: i3-9100F 1650S pek yeterli bir işlemci değil zaten, eğer dediklerimi yaptığınız halde düzelmediyse yapacak bir şey yok. Her oyunda bu kadar darboğaz olmayacaktır, CPU ağırlıklı olmayan oyunlar oynayabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Anlamadigim şey ytb de aynı parcalar darboğaz yapmiyor sinir oldum vallahi Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Aralık 2020 BaşaramadıkAbi yazmış: Ssd ile darboğazın alakası yok ama kronik sorunlu bir ssd kullanıyorsunuz. Devamı için tıklayın... Evet burdaki yazıları okuduktan sonra keske almasaydim dedim