Merhaba arkadaşlar , ben kasım ayının sonunda bir PC topladım. Bu PC ye alltaki linkte olan m2 ssd yi satın alıp kullandım.
www.trendyol.com
fakat bu ssd de şu anda yapmış olduğum teste ki değerleri alıyorum ve değerler aşırı düşükler.
ürünü QP bilişimden aldığım için onları aradım ve durumu şu şekilde anlattım. ben ssd yi alıp kullandığımı ve çok düşük değerler aldığımı söyledim ve sonrasından da ana kartıma takmak için mecburen üzerinde bulunan pasif soğutmayı çıkartıp ana kartın kendi pasif soğutmasını çıkarttığımı söyledim onlarda, bu değerlerin çok düşük olduğunu söylediler garantiye göndermemi söylediler fakat pasif soğutmayı çıkartmam garantiden çıkartıyor mu bilmiyorum dedi. 2 sorum var.
1= Bu değerler benim yanlış yaptığım bir olaydan dolayı mı düşük ?
2= Ben pasif soğutmayı çıkarttım diye ürünüm garantiden çıkıyor mu?
Ana kart modelim (MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI AM4 DDR4 4400 mhz (Oc) Fiyatı)
![www.trendyol.com](https://cdn.dsmcdn.com/ty1554/product/media/images/ty1554/prod/QC/20240918/10/3907cd99-8a0a-3be2-82d0-4f026e75e81a/1_org_zoom.jpg)
Adata 512 GB XPG Spectrix S40G AS40G-512GT-C M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatı - Trendyol
Adata Xpg Spectrix S40g 512gb 3500mb/2400mb/s 3d Nand Rgb M.2 2280 Ssd Disk - As40g-512gt-c yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
fakat bu ssd de şu anda yapmış olduğum teste ki değerleri alıyorum ve değerler aşırı düşükler.
ürünü QP bilişimden aldığım için onları aradım ve durumu şu şekilde anlattım. ben ssd yi alıp kullandığımı ve çok düşük değerler aldığımı söyledim ve sonrasından da ana kartıma takmak için mecburen üzerinde bulunan pasif soğutmayı çıkartıp ana kartın kendi pasif soğutmasını çıkarttığımı söyledim onlarda, bu değerlerin çok düşük olduğunu söylediler garantiye göndermemi söylediler fakat pasif soğutmayı çıkartmam garantiden çıkartıyor mu bilmiyorum dedi. 2 sorum var.
1= Bu değerler benim yanlış yaptığım bir olaydan dolayı mı düşük ?
2= Ben pasif soğutmayı çıkarttım diye ürünüm garantiden çıkıyor mu?
Ana kart modelim (MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI AM4 DDR4 4400 mhz (Oc) Fiyatı)