Neler Yeni

Adblue bozulması Dacia Duster 2023

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Bizde Dacia Duster 2023 1.5 dizel vardı araba daha yeni 5.500 km yi gormeye başlamıştı uyarı vermeye başladı egzoz gibi birşeyler diyordu cayanlara verdikte ne kadar sürede olacağı hakkında bir şey demediler bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

Dacia yı kotulemeyin hemen gommeyin burda Caddy 2.0 lardada varmış aynı sorun red blue olanlarda

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Red Blue sorunu nedir?
İnternette pek bir şey bulamadım o yüzden soruyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Red Blue sorunu nedir?
İnternette pek bir şey bulamadım o yüzden soruyorum.
Ordaki çalışan araba patlamamasına fln şükredin diyordu bnde pek bilmiyorum ama hatta neredeyse hiç bilmiyorum ama 6000 km ye gelince araba kendini kitliyor calismiyacakti uyarıda o yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide bir şeyi atmış tekrar redue kısmını ne yenilenecek heralde

Bide bir şeyi atmış tekrar red bue kısmını ne yenilenecek heralde

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Red blue değilde AdBlue olabilir mi acaba ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Red blue değilde AdBlue olabilir mi acaba ?
Evt fark ettim yanlış yazmışım bu sorun hakkında bir bilginiz var mı? 1haftadir serviste duruyor araç daha yeni kullanmalik arac verdiler cayanlarin sahibine denesek adamın haberi bile olmayacakmış öyle yedek araç verdiler

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ordaki çalışan araba patlamamasına fln şükredin diyordu bnde pek bilmiyorum ama hatta neredeyse hiç bilmiyorum ama 6000 km ye gelince araba kendini kitliyor calismiyacakti uyarıda o yazıyordu

Bide bir şeyi atmış tekrar redue kısmını ne yenilenecek heralde

Bide bir şeyi atmış tekrar red bue kısmını ne yenilenecek heralde
Araba patlaması nedir ya? Çok abartı bi söylem

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Evt fark ettim yanlış yazmışım bu sorun hakkında bir bilginiz var mı? 1haftadir serviste duruyor araç daha yeni kullanmalik arac verdiler cayanlarin sahibine denesek adamın haberi bile olmayacakmış öyle yedek araç verdiler
Yok maalesef araçlardan anlamam sadece sorunu aratınca AdBlue diye çıkmıştı onu düzeltiyim dedim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Araba patlaması nedir ya? Çok abartı bi söylem
Biri adblue sarteli atmış dedi biri adblue tesisatı yanmış dedi heralde anlayan ustalari yok babamın arkadaşı tesisatın resmini çek at diyikti ordaki geri üstünü kapattık dedi o babamın arkadaşı anlıyordu ama uzak olduğu ve babamın işlerin yoğunluğundan ona goturemeyikti .

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Biri adblue sarteli atmış dedi biri adblue tesisatı yanmış dedi heralde anlayan ustalari yok babamın arkadaşı tesisatın resmini çek at diyikti ordaki geri üstünü kapattık dedi o babamın arkadaşı anlıyordu ama uzak olduğu ve babamın işlerin yoğunluğundan ona goturemeyikti .

Arabanın patlamasına sebep olacak bişey yok belli ki. Bi kaç siteye daha baktım aynı cevaplar

Ekler

• Screenshot_2023-08-09-03-51-09-02_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    Screenshot_2023-08-09-03-51-09-02_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    299.5 KB · Hit: 34

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu

Arabanın patlamasına sebep olacak bişey yok belli ki. Bi kaç siteye daha baktım aynı cevaplar
Hocam içi daha dolu en az 7/8 lt adblue vardır 15lt alıyor diye biliyorum araç ta kullanilamiyor patlamaz patlarsa da aracı sıfırlanmış oluruz 😅 bize yedek aracı verdiler isterse çıkmasın ama çıkarsa da düzgün yapsalar ustaları asker kaçağı çıkmış 😂

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,579
İsim
Deniz Bey
Muhtmelen cihaza baglayıp arızayı silip eksik adblue varsa tamamlayıp sorunu çözerler sorun adblue kaynaklı ise ,nerden çıkarırlar böyle şeyleri zaten anlamış değilim emisyonu düşürmek için yapılan bi sistem aslında İnşallah tez zamanda hallolur servis yapamaycak ise kim yapsın yasal yollarıda araştırın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Muhtmelen cihaza baglayıp arızayı silip eksik adblue varsa tamamlayıp sorunu çözerler sorun adblue kaynaklı ise ,nerden çıkarırlar böyle şeyleri zaten anlamış değilim emisyonu düşürmek için yapılan bi sistem aslında İnşallah tez zamanda hallolur servis yapamaycak ise kim yapsın yasal yollarıda araştırın
Cihaz bağlayıp sildiler tekrar aynı sorun çıktı şimdi fabrikadan parça istemisler yerine 2023Clio alt paket verdiler bunlar da aynı sorun yok değilmi? Bide elimizde servisin verdiği araçta kalır

2 haftadır araç serviste kabloda sorun var dediler ama pekte inandırıcı gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,923
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom