Neler Yeni

Adıma gelecek olan mahkeme tebligatını nerden öğrenebilirim

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Bir olaydan sonra davacı oldum, adresime tebligat gönderilecek fakat adresim eski ikametgahım olarak seçilmiş. Ben bu tebligatı internetten nasıl görüntüleyebilirim?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,068
İsim
Selim
Bir olaydan sonra davacı oldum, adresime tebligat gönderilecek fakat adresim eski ikametgahım olarak seçilmiş. Ben bu tebligatı internetten nasıl görüntüleyebilirim?
E devletten sorgulatin ve bir avukat tutun

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
e devletten sorgulatabilirsin.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
uyap vatandaş portala gir. dosya sorgulamadan dava türünü seç sorgula. dosya açılır.

liang222

80+
e devlette sadece davanın durumunu ve tarafları görebilirsin yukarıda uyap öneren arkadaş doğru söylüyor. Anlık olarak da eğer kargo takip eder gibi tebligayı takip etmek istersen ptt üzerinden yapacaksın bunu. e devlet diyenlere kulak asmamanı öneririm e devlet ile değil tamamen uyap ve ptt ile bu işler yürüyor.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyap vatandaş portala gir. dosya sorgulamadan dava türünü seç sorgula. dosya açılır.
e devlette sadece davanın durumunu ve tarafları görebilirsin yukarıda uyap öneren arkadaş doğru söylüyor. Anlık olarak da eğer kargo takip eder gibi tebligayı takip etmek istersen ptt üzerinden yapacaksın bunu. e devlet diyenlere kulak asmamanı öneririm e devlet ile değil tamamen uyap ve ptt ile bu işler yürüyor.
Sağolun bende e devlette arıyordum fakat gib'e atıyordu sadece teşekkürler

Top Bottom