Neler Yeni

Adisas kramponu kaç numara almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
Selamlar krampon alıcam ayakkabı bedenim adidasta normalde 41 1/3 kramponda kaç almalıyım bilmiyorum eski krampnum nike dı orda 43 kullanıyordum adidasta 42 daha iyi olur 42.5 mu alacağım modele göre değişir mi yardım ederseniz sevinirim

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Magaza varsa gidip denesen en net orada belli olur. Modelden modele değişiyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Selamlar krampon alıcam ayakkabı bedenim adidasta normalde 41 1/3 kramponda kaç almalıyım bilmiyorum eski krampnum nike dı orda 43 kullanıyordum adidasta 42 daha iyi olur 42.5 mu alacağım modele göre değişir mi yardım ederseniz sevinirim
42 daha iyi olur bende krampon degilde puma’nın olcu sistemine guvendim ayakkabi kucuk geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magaza varsa gidip denesen en net orada belli olur. Modelden modele değişiyor
Hocam her kramponda farklı modele göre değişiyor benim alacağım predetor edge beyond fast
Mesaj otomatik birleştirildi:

42 daha iyi olur bende krampon degilde puma’nın olcu sistemine guvendim ayakkabi kucuk geldi
Hocam adidasta 26.5cm 42.5 diyor siz bu tabloya güvendiniz küçük mü geldi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Hocam her kramponda farklı modele göre değişiyor benim alacağım predetor edge beyond fast

Hocam adidasta 26.5cm 42.5 diyor siz bu tabloya güvendiniz küçük mü geldi
26.5 cm 42.5 normaldir ya benimki 26 cm’di 41 öneriyordu halbuki 42 olmaliydi ki degistirdim ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
26.5 cm 42.5 normaldir ya benimki 26 cm’di 41 öneriyordu halbuki 42 olmaliydi ki degistirdim ben
Hocam selamlar aldım geldi ama sağ ayağım parmak ucum dayanıyor solda ise tam oldu ve iki kramponda eşit değil boyları ne yapmamı önerirsiniz sağ ayak giyidikçe açılır mı yoksa iade edip 42.5 almak mı mantıklı

Ayak baş parmağım tam dayanıyor azcık acıtıyor yani 1 maç falan yapsam açılır mı sol tam oldu onu anlamadım

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Hocam selamlar aldım geldi ama sağ ayağım parmak ucum dayanıyor solda ise tam oldu ve iki kramponda eşit değil boyları ne yapmamı önerirsiniz sağ ayak giyidikçe açılır mı yoksa iade edip 42.5 almak mı mantıklı

Ayak baş parmağım tam dayanıyor azcık acıtıyor yani 1 maç falan yapsam açılır mı sol tam oldu onu anlamadım
Hocam bi ayak obur ayaktan biraz uzun olur genelde 0.5 cm ile 1 cm arasinda benim normal ayakkabılardada sağ ayağım bazen ayakkabinin sonuna dayaniyor ama sol ayak rahat

Hocam bi ayak obur ayaktan biraz uzun olur genelde 0.5 cm ile 1 cm arasinda benim normal ayakkabılardada sağ ayağım bazen ayakkabinin sonuna dayaniyor ama sol ayak rahat
Ama siz acıtiyor diyorsunuz ben olsam degistirirdim sonuçta futbol bu tirnaklarin mahvolur

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay

Ama siz acıtiyor diyorsunuz ben olsam degistirirdim sonuçta futbol bu tirnaklarin mahvolur
Hocam tırnak acıtmıyor ama oynayınca genişler gibi düşünüyorum çünkü sanki yarım santim.genişlese ayağımda boşluk olur gibi düşünüyorum

Hocam çünkü yarım numara büyük aldım diyelim bağcıksız olduğu için sıkıntı çıkarabilir oda olmazsa sıcak suya kalırız ne olcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Sakın büyük veya paylı alma Ayağına birebir oturacak tam bir krampon al

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay

hocam sizi dinledim hiç dokunmadan iade ettim

hocam sizi dinledim hiç dokunmadan iade ettim
aldığımın yarım numara büyük halini başkası almış bide adidasın x speedportal buldum orta saha için gene uygunmudur yoksa gene nike mı alsam diye düşünmeye başladım nike da mercurial superfly modelini kulandım

Top Bottom