Adobe programlarını korsan kullanmak zararlı mı?

fcieaksit

80+
Reaksiyon skoru
20
premiere pro illustrator photoshop yada diğer adobe programlarını korsan kullanmak her hangi bir zarar doğurur mu?
güvenli yada popüler denebilecek sitelerden indirdiğimde her her hangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım?
her özelliğini kullanabilir miyim?
bilen arkadaşlar detaylı yazarsa bilmeyen adamda yorum yapmazsa çok makbule geçer.
her özelliğini kullanamazsın değilde şu şu gibi özellikleri kullanamazsın derseniz daha tatmin edici olur.

premiere pro illustrator photoshop yada diğer adobe programlarını korsan kullanmak her hangi bir zarar doğurur mu?
güvenli yada popüler denebilecek sitelerden indirdiğimde her her hangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım?
her özelliğini kullanabilir miyim?
bilen arkadaşlar detaylı yazarsa bilmeyen adamda yorum yapmazsa çok makbule geçer.
her özelliğini kullanamazsın değilde şu şu gibi özellikleri kullanamazsın derseniz daha tatmin edici olur.
AI özellikleri gibi online bağlantı gereken özellikler çalışmaz onun haricinde çalışır. Virüs riski hariç bir zararı yok ama yaptığın içerikten ciddi manada para kazanma aşamasına gelirsen paralı kullanmanı öneririm yasal bir sorun çıkmaması açısından.

AI özellikleri gibi online bağlantı gereken özellikler çalışmaz onun haricinde çalışır. Virüs riski hariç bir zararı yok ama yaptığın içerikten ciddi manada para kazanma aşamasına gelirsen paralı kullanmanı öneririm yasal bir sorun çıkmaması açısından.
virüs riskini sıfıra düşürme gibi bir yol var mı?

risk oranı yüzde yüz de değildir değil mi? 😄
Yani aslında aşırı fazla kullanılan, belki de en fazla crackli kullanılan uygulamalardan biri. Böyle olunca da kullanıcı referanslarıyla güvenilir bir yerden bulunabilir. Bir köşede illa ki sorunsuz bir crack vardır. Ama bu işlerde hiçbir zaman yüzde yüz güven duyulmamalı.

Güvenilir siteler var ve iki farklı crack yapımcı sitesinden indirebiliyorsun.
Güvenli olduğunu nerden biliyorsun kanka? Kuşlar mi söyledi. Adam belki programa miner gördüm stealer gördü nasıl anlayacaksın? Log okuyabiliyor musun? Sessiz sedasız hiç haberin olmadan çalışır ruhunuz duymaz. Çok kolay fudlanıyor artık.

Güvenli olduğunu nerden biliyorsun kanka? Kuşlar mi söyledi. Adam belki programa miner gördüm stealer gördü nasıl anlayacaksın? Log okuyabiliyor musun? Sessiz sedasız hiç haberin olmadan çalışır ruhunuz duymaz. Çok kolay fudlanıyor artık.
Crack yapımcı sitesi diyorum. İlk crack yapan oydu ve devamındaki crackler de onun Monkrusdan başka Adobe craği yapan yok.

Kaç yıldan beri yapıyor ve yapmaya devam edecek.

Genp diye başka crack alternatifi de var açık kaynak.

Arkada koca bir topluluk var ve güvenilir statüsü almış.

teşekkür ederim

Son düzenleme:
itemsatısdan calıntı hesap satıyorlar al kullan iste babus
2-3 günde bir defa kesin olarak patlıyor hesap sürekli hesap istemek zorunda kalıyosun bekliyosun zaman kaybı kısaca.

Eğer çok aktif kullanılıyorsa yıllık plan bu dönemlerde uyguna geliyor. Ben mesela 4k ya yıllık satın aldım 1 ay önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,539
Üyeler
186,902
Son üye
sagolayanrakun
Geri