Neler Yeni

Yardım Adobe Uygulamaları İçin Abdullah Abi'nin Önerdiği Laptop

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Bütçe
7000
Merhaba herkese uzun süredir Ablama laptop bakmaktayım kendisi Grafiker.
Bugün Abdullah Abi'nin storysini gördüm r7 5700u var laptopta ama tek sorun laptop kişiselleştirilmiyor ben ekstra olarak 1TB HDD ve 8GB RAM ekleyecektim ki satıcıya sora basana kadar.
Ablam da BU LAPTOP u attı sizce nasıl işlemcisi rami 32 gb mış bana gereksiz geldi ama değerlendirirseniz sevinirim.
Laptop önerileriniz varsa alabilirim
İstediğim Özellikler:
16GB RAM--200+SSD--IPS EKRAN--Genel olarak Adobe uygulamaları çalışacak ekstra olarak CS:GO ve LOL oynanacak. Oyun için min60 FPS görsün yeterli.

İsimyok08

80+ Bronze
Öncelikle AMD 3020E'li bir sistem Adobe uygulamalarında render alırken biraz sıkıntı çıkarabilir. Ama 32GB Ram avantajı var. Sırf 32GB Ram olduğu için 3020E'li bir Laptop alma. R7 5700U- +8GB Ram yetecektir. After Effects'de 16GB Ram ucu ucunada olsa yeterli olacaktır. İlerde paran olduğunda 32GB'ye yükseltirsin.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle AMD 3020E'li bir sistem Adobe uygulamalarında render alırken biraz sıkıntı çıkarabilir. Ama 32GB Ram avantajı var. Sırf 32GB Ram olduğu için 3020E'li bir Laptop alma. R7 5700U- +8GB Ram yetecektir. After Effects'de 16GB Ram ucu ucunada olsa yeterli olacaktır. İlerde paran olduğunda 32GB'ye yükseltirsin.
Bende AMD3020E yi elemiştim kafamda.
R7 5700U da ise kişiselleştirme bulunmuyormuş birkaç kişi sormuş ram yükseltilemiyor hdd slotu bulunmuyor yazmış.
Satıcıya sor kısmından bakabilirsiniz.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Merhaba herkese uzun süredir Ablama laptop bakmaktayım kendisi Grafiker.
Bugün Abdullah Abi'nin storysini gördüm r7 5700u var laptopta ama tek sorun laptop kişiselleştirilmiyor ben ekstra olarak 1TB HDD ve 8GB RAM ekleyecektim ki satıcıya sora basana kadar.
Ablam da BU LAPTOP u attı sizce nasıl işlemcisi rami 32 gb mış bana gereksiz geldi ama değerlendirirseniz sevinirim.
Laptop önerileriniz varsa alabilirim
İstediğim Özellikler:
16GB RAM--200+SSD--IPS EKRAN--Genel olarak Adobe uygulamaları çalışacak ekstra olarak CS:GO ve LOL oynanacak. Oyun için min60 FPS görsün yeterli.
Abdullah abininki daha iyi olacaktır diye düşünüyorum

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Ama after efects de 16GB bile bazen yetmiyor.
Ayrıca ablam bilgisayarı çok dağınık kullanıyor anında ssd de yer bırakmaz
Bellek arttırılmaması kötü ama taşınabilir hdd veya ssd alabilirsiniz

İsimyok08

80+ Bronze
Bellek arttırılmaması kötü olmuş. 8GB Ram çok yüksek ihtimalle sıkıntı çıkaracaktır.
Bütçenizi arttırıp, farklı modellere bakabilirsin.
Sırf 3020'li bir Laptop alınmaz. Ama R7'li laptop'un fiyatı gerçekten uygun geldi.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bellek arttırılmaması kötü ama taşınabilir hdd veya ssd alabilirsiniz
Evet gerçekten kötü bi olay ram çok sıkınıtlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bellek arttırılmaması kötü olmuş. 8GB Ram çok yüksek ihtimalle sıkıntı çıkaracaktır.
Bütçenizi arttırıp, farklı modellere bakabilirsin.
Sırf 3020'li bir Laptop alınmaz. Ama R7'li laptop'un fiyatı gerçekten uygun geldi.
RAM büyük sıkıntı.
Fiyatı uygun olduğu için merak etmiştim ama boşa gitti teşekkürler cevaplar için.

Atyxah

80+ Silver
Eğer 1 tane ram slotu yoksa (ki zaten benim bildiğim min 2 slot) rami yükseltebilirsin

Hdd içinde cd kutusuna takılabiliyor aparat ile

Atyxah

80+ Silver
Satıcıya sor kısmında ram yükseltilemez yazıyordu bende 2ram slotu olması gerktiğini biliyordum ama yokmuş.
Yükseltmek yerine1x8 rami 1x16 yine yapılır ama pahalı olur ki zaten indirimde yine ucuza alınmış olur hatta o satılır da yükseltme parasına alınmış olur yine karlı

Atyxah

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom