Yani aygıt yöneticisinden driverı kaldırmıyorum, denetim masasından AMD Software kaldırıyorum ve tekrar mı yüklüyorum doğru mudur?Bu hatayı almıştım sanırım denetim masasından amd adrenalin ed. Silin yükleyeceğiniz ekran kartı driverini yükleyin pcyi yeniden başlatın olur.
Driveri kaldırmayın programı kaldırın. Sonra ekran kartının herhangi bir sürümünü indirin zaten programı da kıracaktır.Yani aygıt yöneticisinden driverı kaldırmıyorum, denetim masasından AMD Software kaldırıyorum ve tekrar mı yüklüyorum doğru mudur?
Windows Update sürücüsü ile AMD sürücüsü çakışmış. AMD Uninstaller'ı indirin ve AMD 22.5.1 Recommended (WHQL) sürümü indirin. Sonra internet bağlantınızı kesin önce AMD Uninstallerı çalıştırın. Temizlemeyi yaptıktan sonra AMD sürücüsünü kurun. Sonra interneti bağlayın.Merhabalar,
Bilgisayarımdan AMD Control Center'ı (Adrenaline Edition) açmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
- Ekran görüntüsü ektedir.
çözüldü çok teşekkür ederimWindows Update sürücüsü ile AMD sürücüsü çakışmış. AMD Uninstaller'ı indirin ve AMD 22.5.1 Recommended (WHQL) sürümü indirin. Sonra internet bağlantınızı kesin önce AMD Uninstallerı çalıştırın. Temizlemeyi yaptıktan sonra AMD sürücüsünü kurun. Sonra interneti bağlayın.