DDogukan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Doğukan Algan
H310M-K vs 9100f im var hangi kasayı almalıyım
biliyorum beyazda fan yok ama eski pc imdeki fanı takarım ekran kartım GT730 çok ısınmaz diye düşünüyorum sistem zaten bide siteler güvenilir mi? (başka bi aksa önericekseniz hem güvenilir olsun hemde mx 600)
Aerocool CS-107 3x12cm FRGB Fanlı, Tam Mesh Ön Panel, Micro ATX / Mini ITX Siyah Oyuncu Kasası (AE-CS107) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Teknik...
www.teknobiyotik.com
Rush Chopper Rca131 Beyaz Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rush Chopper Rca131 Beyaz Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
biliyorum beyazda fan yok ama eski pc imdeki fanı takarım ekran kartım GT730 çok ısınmaz diye düşünüyorum sistem zaten bide siteler güvenilir mi? (başka bi aksa önericekseniz hem güvenilir olsun hemde mx 600)