Neler Yeni

Aerocool KCAS PLUS 800 W PSU değiştirilmeli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Nerves
3070 Ti, I5 13600KF işlemci ile kullanacağım, Hesaplama sitelerinde, 680-690 Watt gibi bir değer çıkıyordu, PSU açısından bir sorun yaratır mı acaba?

MYSTIC

80+ Silver
Kaliteli sayılmaz.SS COOL ZERO almaya çalış.Ve 13600KF yerine işlemciyi biraz düşürüp ekran kartını yükselt.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Al artık şu iki PSU'dan birini. :)

"KCAS serisi genel olarak iyi değil, güç olarak yeterli olsa da kalite olarak fark eder değiştirmek. 50W güç zaten çok bir etkisi yok.

SS Cool Zero ile Super GD+ yüksek ihtimalle aynı platform, aynı iç yapı olmasa da, birkaç ipucum var. SS Cool Zero'nun üreticisi de zaten High Power. Çok bir fark teşkil etmeyecektir."

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Nerves
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Al artık şu iki PSU'dan birini. :)

"KCAS serisi genel olarak iyi değil, güç olarak yeterli olsa da kalite olarak fark eder değiştirmek. 50W güç zaten çok bir etkisi yok.

SS Cool Zero ile Super GD+ yüksek ihtimalle aynı platform, aynı iç yapı olmasa da, birkaç ipucum var. SS Cool Zero'nun üreticisi de zaten High Power. Çok bir fark teşkil etmeyecektir."
Teşekkürler hocam. :)
Kaliteli sayılmaz.SS COOL ZERO almaya çalış.Ve 13600KF yerine işlemciyi biraz düşürüp ekran kartını yükselt.
Ekran kartı elimde zaten var hocam. Birkaç aydır kullanıyorum. İşlemci yetersiz kaldığı için yükselteceğim.

MYSTIC

80+ Silver
Teşekkürler hocam. :)

Ekran kartı elimde zaten var hocam. Birkaç aydır kullanıyorum. İşlemci yetersiz kaldığı için yükselteceğim.
İşlemci o ekran kartına fazla haberin olsun.Ama almışken iyisini alayım da sonra uğraşmayayım diyorsan olabilir.Soğutucu masrafı da olur haberin olsun.Isınıyor çünkü baya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Nerves
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci o ekran kartına fazla haberin olsun.Ama almışken iyisini alayım da sonra uğraşmayayım diyorsan olabilir.Soğutucu masrafı da olur haberin olsun.Isınıyor çünkü baya.
1080P kullanacağım için, işlemcinin iyi olması daha iyi hocam benim açımdan, almışken iyisi olsun diye düşünüyorum. Phanteks'in 280MM'lik sıvı soğutmasını kullanıyorum hocam.

Top Bottom