Neler Yeni

Aester and Gernasch Outfits 3.0 (Sunlight)

Gernasch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atilla Selçuk Korkmaz
IMG_0579.jpeg

Merhaba arkadaşlar yeni bir seriye başlıyorum. Günlük veya haftalık olarak kıyafet kombinlerini paylaşacağım. En iyi ben bilirimden çok sizlerin ve kız arkadaşlarınızın kullanabileceği kolajlar paylaşacağım. Aster kadınlar, Gernasch ise erkeklere göre kombinlenmiş. Birebir yerine muadillerini bulabilirsiniz. İsimlere takılmayın can sıkıntısından başlıklanmış isimler ve genel olarak buluşmalar için tasarlanmış ve temalanmış. Takip etmek isterseniz pinterest adresim https://pin.it/u8J3bdbXdyorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yurt dışında en sevdiğim yerler genelde akdeniz kıyıları olur özellikle Yunanistan
tarafları gezip gidebileceğin yerler. Yurt dışına çıkayım ama memlekette gibi hissedeyim derseniz tam noktası adamlar Hristiyan Türkler gibiler gerçekten. Oraları görünce aklımda canlalan şeyler genelde bej, kum ve hasır rengi. Adamlar bir şeyi güzel yapıyorlar abi. Bizim gibi 40 çeşit etnik bolluğun olmadığından belli bir mimari kültürleri oluşmuş. Bizde o yok. Neyse velasıl kelam Bej ağırlıklı bir kombin yapmak istedim şöyle yaz ilkbahar arasında manitanızın bıcır bıcır kombili 1+1 evde dolaşırken suratına baktığınız gibi bakabileceğiniz güzel bir kombin paylaşıyorum. Alın bi demet papatya kızın elinde hoş dursun.

Ekler

• IMG_0584.jpeg
    IMG_0584.jpeg
    138.9 KB · Hit: 26
  • IMG_0583.jpeg
    IMG_0583.jpeg
    126 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,949