Aferin mi daha etkili coldaway mı

Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar 2 haftadır hastayım gripim tam iyeleşcem derken yağmurda ıslanıp tekrar hasta oldum kurtulamıyorum 2 ilaç arasında kararsız kaldım aferin mi daha etkili coldaway mı ve üzerinde ki mg oranları ne oluyor aferinin mgsi daha fazlaydı sanırsam tavsiyenizi bekliyorum

arkadaşlar 2 haftadır hastayım gripim tam iyeleşcem derken yağmurda ıslanıp tekrar hasta oldum kurtulamıyorum 2 ilaç arasında kararsız kaldım aferin mi daha etkili coldaway mı ve üzerinde ki mg oranları ne oluyor aferinin mgsi daha fazlaydı sanırsam tavsiyenizi bekliyorum
A ferin iç uyu yarına bişeyin kalmaz

Katarin forte al. Aksam 2/3 litre su iç. Katarin forttan 2 tablet al ve uyu. Yatarken battaniyeye sarıl oyle uyu. Sabah butun suyu ter olarak atmış olacaksın . Ama suyu kesinlikle az içme. Sabahta bir sicak duş alırsın hicbirseyin kalmaz.

Katarin forte al. Aksam 2/3 litre su iç. Katarin forttan 2 tablet al ve uyu. Yatarken battaniyeye sarıl oyle uyu. Sabah butun suyu ter olarak atmış olacaksın . Ama suyu kesinlikle az içme. Sabahta bir sicak duş alırsın hicbirseyin kalmaz.
yarın deneyeceğim 2 tablet derken birden 2 tablet mi sabah akşam mı iceceğim?

yarın deneyeceğim 2 tablet derken birden 2 tablet mi sabah akşam mı?
Aksam yatmadan yarim saat once 2 tablet al direkt yat . Sabah vakti 1 tablet alsan yeter. Yani toplam 3 tablet. Ama dedigim gibi suyu az icme bobrek,karaciger yoran bir ilac. Aksamina 2litre / butun gun boyunca 4 litre ve fazlası su iç . Ter atmaya bak. Gun boyu istirahat et. Birde beyran,gerdan,karışık çorba sipariş ver müemmel olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacagin ilac bu. Ama bak kesin diyorum. Aksama 2 3 litre , gunde ise 4 5 litre su ic.

Ekler

• 1000113381.webp
    1000113381.webp
    141.4 KB · Hit: 5
Aksam yatmadan yarim saat once 2 tablet al direkt yat . Sabah vakti 1 tablet alsan yeter. Yani toplam 3 tablet. Ama dedigim gibi suyu az icme bobrek,karaciger yoran bir ilac. Aksamina 2litre / butun gun boyunca 4 litre ve fazlası su iç . Ter atmaya bak. Gun boyu istirahat et. Birde beyran,gerdan,karışık çorba sipariş ver müemmel olur.
sağolasın yarın deneyeceğim

sağolasın yarın deneyeceğim
Riske girmemek icin 6/8 saate bir 1 er tanede icebilirsin.gun boyu 3 tane. Simdi oneri veririm fakat sana zarar verirsem sorun yasamayalim.aldigin Eczaneyle bir konus ona göre iç. Senin vucudunu bilmedigim icin sorun yaşamayalım. Eczanı ne derse ona göre kullan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son
Attigim mesaja dikkat et.

Son düzenleme:
Geri