Neler Yeni

Yardım "Afgan göçmen aslında gasp etmemiş." haberi

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
İnanamadım ama gerçekten böyle bir yazı yazılmış. Yapılan haberin çarpıtılmasına mı yanayım, çocuğun soğuk yanığı olup ayağını kaybetme ihtimaline mi yanayım. İstemiyorum artık ülkemde mülteci. İnsanların artık bu duruma devlet kurumlarının kayıtsız kalmaması gerektiğini anlamasını bekliyorum. Bu ilk değil son da olmayacak. Kendi ülkemizde can güvenliğimiz tehlikede. Hem de Afgan çöl bedevileri tarafından. Bu insanlar ileride bir iç karışıklık olduğunda o olaylara karışmayacak mı? Etrafı soymayacak mı, yağmalamayacak mı, senin karına kızına daha önce yaptıkları biçimde tecavüz etmeyecek mi? Bunun çözümü belli. Hudut namustur, namusunu koruyacaksın hem de ne pahasına olursa olsun.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen kesin gasp edilmedi. Adamın bilincini kayıp etti ve üstündeki her şeyi çıkardı. Dalga geçiyorlar. Allahım yarabbim bir de bunlar polis, amir filan olacaklar. Yazık milletimize de bize de.

Öte yandan DHA'ya konuşan telefoncu Emre Tambahçeci, "İçeriye geldi telefonu satmak istediğini söyledi. Telefonu elime alınca bir anda çaldı. Ben de açtım bir Türk vatandaş 'Seni arıyoruz arıyoruz ulaşamıyoruz' dedi. Ben de telefonu aldım elime, satacak kişi de lavaboya gidiyorum diyerek çıktı dükkandan. Ben Türk ismi görünce açtım çünkü satmaya gelen kişi yabancı uyrukluydu şüphelendim. Yabancı müşteriler vardı Farsça bilen onlara da 'Bu üstümdeki kıyafetler de o kişinin' deyip kaçtı. Telefon da burada kaldı. Daha önce onu buralarda hiç görmemiştim" dedi.

Şu paragraf bile her şeyi açıklıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,376
Üyeler
165,975
Son üye