Adrenalin ile bakmadım. Steam fps sayacından kontrol ettim FSR açık kapalı vs. şekillerde. Hatta AFMF açıkken 4-5fps daha az sonuç aldım.AMD yazılımı ile bak afterburnerde görünmüyor.
7000 serisinde Anti Lag+ var onlarda baya daha düzgündür. RX 6000 lerde gözlemlediğim kadarı ile %1 fps' i arttırmıyor yani akıcılık olarak değişen bir şey yokBelki 7000 serisinde düzgündür. Bende de pek bir etkisi yok.
adrenalin ile bak orda doğru gösteriyorAdrenalin ile bakmadım. Steam fps sayacından kontrol ettim FSR açık kapalı vs. şekillerde. Hatta AFMF açıkken 4-5fps daha az sonuç aldım.
Edit: Afterburner ile de kontrol ettim. Sonuçta bir değişiklik olmadı.
Evet, Adrenalin ile bakınca fark gözüküyormuş. FPS 80'den 150-160'lara çıktı fakat akıcılık konusunda halen aynı hissediyorum. GoW zaten sebebini bilmediğim bir şekilde %50-60 arasında ekran kartını kullanıyor. Bu sebepten dolayı da fps düşük oluyor. AFMF'nin pek bir etkisi yok gibi.adrenalin ile bak orda doğru gösteriyor
olabilir muhtemlenen gecikme yüzünden rx 6000 serisinde malesef antilag+ yok ondan dolayı gecikme çok yüksek fps farkı hisedilmiyorEvet, Adrenalin ile bakınca fark gözüküyormuş. FPS 80'den 150-160'lara çıktı fakat akıcılık konusunda halen aynı hissediyorum. GoW zaten sebebini bilmediğim bir şekilde %50-60 arasında ekran kartını kullanıyor. Bu sebepten dolayı da fps düşük oluyor. AFMF'nin pek bir etkisi yok gibi.
19-20ms'lik bir gecikme var. 6000 serisinin bu desteği almaması üzücü gerçekten. Hiç yoktan iyidir diyelim artık :/olabilir muhtemlenen gecikme yüzünden rx 6000 serisinde malesef antilag+ yok ondan dolayı gecikme çok yüksek fps farkı hisedilmiyor
evet malesef kötü oldu belki ilerde düzeltirler ama tavsiyem oyunlara vulkan ile girmeniz drictx yerine amdde daha az ms oluyo diyebiliyorum19-20ms'lik bir gecikme var. 6000 serisinin bu desteği almaması üzücü gerçekten. Hiç yoktan iyidir diyelim artık :/
Oyunu geçen sene bitirmiştim. FPS sorunu düzelirse NG+ ile bitiririm diyordum ama halen aynı. Vulkan modunu kurdum, DX11'e göre daha akıcı fakat çok bir değişiklik olmadı. Oyuna DX12 desteği gelmediği sürece GoW AMD kartlarda böyle çalışacak muhtemelen, umarım Ragnarök PC'ye böyle çıkmaz.evet malesef kötü oldu belki ilerde düzeltirler ama tavsiyem oyunlara vulkan ile girmeniz drictx yerine amdde daha az ms oluyo diyebiliyorum
dx 12 ile 11 arasındaki tek fark daha fazla grafik ayarı umarım mod ile vulkan değilde orjinal yeni nesi vulkan gelir amd için gerçekten iyi olurOyunu geçen sene bitirmiştim. FPS sorunu düzelirse NG+ ile bitiririm diyordum ama halen aynı. Vulkan modunu kurdum, DX11'e göre daha akıcı fakat çok bir değişiklik olmadı. Oyuna DX12 desteği gelmediği sürece GoW AMD kartlarda böyle çalışacak muhtemelen, umarım Ragnarök PC'ye böyle çıkmaz.