Neler Yeni

AFMF Geliyor Beta Sürümünden onaylı sürüme

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
AMD yazılımı ile bak afterburnerde görünmüyor.
Adrenalin ile bakmadım. Steam fps sayacından kontrol ettim FSR açık kapalı vs. şekillerde. Hatta AFMF açıkken 4-5fps daha az sonuç aldım.

Edit: Afterburner ile de kontrol ettim. Sonuçta bir değişiklik olmadı.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,286
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Belki 7000 serisinde düzgündür. Bende de pek bir etkisi yok.
7000 serisinde Anti Lag+ var onlarda baya daha düzgündür. RX 6000 lerde gözlemlediğim kadarı ile %1 fps' i arttırmıyor yani akıcılık olarak değişen bir şey yok

Shourd

80+ Gold
Adrenalin ile bakmadım. Steam fps sayacından kontrol ettim FSR açık kapalı vs. şekillerde. Hatta AFMF açıkken 4-5fps daha az sonuç aldım.

Edit: Afterburner ile de kontrol ettim. Sonuçta bir değişiklik olmadı.
adrenalin ile bak orda doğru gösteriyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
adrenalin ile bak orda doğru gösteriyor
Evet, Adrenalin ile bakınca fark gözüküyormuş. FPS 80'den 150-160'lara çıktı fakat akıcılık konusunda halen aynı hissediyorum. GoW zaten sebebini bilmediğim bir şekilde %50-60 arasında ekran kartını kullanıyor. Bu sebepten dolayı da fps düşük oluyor. AFMF'nin pek bir etkisi yok gibi.

Shourd

80+ Gold
Evet, Adrenalin ile bakınca fark gözüküyormuş. FPS 80'den 150-160'lara çıktı fakat akıcılık konusunda halen aynı hissediyorum. GoW zaten sebebini bilmediğim bir şekilde %50-60 arasında ekran kartını kullanıyor. Bu sebepten dolayı da fps düşük oluyor. AFMF'nin pek bir etkisi yok gibi.
olabilir muhtemlenen gecikme yüzünden rx 6000 serisinde malesef antilag+ yok ondan dolayı gecikme çok yüksek fps farkı hisedilmiyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
olabilir muhtemlenen gecikme yüzünden rx 6000 serisinde malesef antilag+ yok ondan dolayı gecikme çok yüksek fps farkı hisedilmiyor
19-20ms'lik bir gecikme var. 6000 serisinin bu desteği almaması üzücü gerçekten. Hiç yoktan iyidir diyelim artık :/

Shourd

80+ Gold
19-20ms'lik bir gecikme var. 6000 serisinin bu desteği almaması üzücü gerçekten. Hiç yoktan iyidir diyelim artık :/
evet malesef kötü oldu belki ilerde düzeltirler ama tavsiyem oyunlara vulkan ile girmeniz drictx yerine amdde daha az ms oluyo diyebiliyorum

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
evet malesef kötü oldu belki ilerde düzeltirler ama tavsiyem oyunlara vulkan ile girmeniz drictx yerine amdde daha az ms oluyo diyebiliyorum
Oyunu geçen sene bitirmiştim. FPS sorunu düzelirse NG+ ile bitiririm diyordum ama halen aynı. Vulkan modunu kurdum, DX11'e göre daha akıcı fakat çok bir değişiklik olmadı. Oyuna DX12 desteği gelmediği sürece GoW AMD kartlarda böyle çalışacak muhtemelen, umarım Ragnarök PC'ye böyle çıkmaz.

Shourd

80+ Gold
Oyunu geçen sene bitirmiştim. FPS sorunu düzelirse NG+ ile bitiririm diyordum ama halen aynı. Vulkan modunu kurdum, DX11'e göre daha akıcı fakat çok bir değişiklik olmadı. Oyuna DX12 desteği gelmediği sürece GoW AMD kartlarda böyle çalışacak muhtemelen, umarım Ragnarök PC'ye böyle çıkmaz.
dx 12 ile 11 arasındaki tek fark daha fazla grafik ayarı umarım mod ile vulkan değilde orjinal yeni nesi vulkan gelir amd için gerçekten iyi olur

Top Bottom