Neler Yeni

Ağlayacağım artık be. Berbere istenilen saç modelini tarif edebiliyor musunuz?

Tarif edebiliyor musun?

• Evet

Oylar: 32 59.3%
  • Hayır

Oylar: 22 40.7%

• Oy kullanan toplam üye
    54
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
Yıl olmuş 2022 ! Fakat insanoğlu bu yaraya bir türlü çare bulamamıştır. Yazık ki ne yazık...
Berbere saç kesiminin nasıl olacağını, yani gönlümde yatan aslanı, aynaları çatlatacak, kafandaki muhteşem modeli anlatmak; kesinlikle nihai insan olmayı gerektiren bir durumdur.
Bunu başarabilen insanlara gıptayla bakmış ve hep saygı duymuşumdur.
Oturuyorum koltuğa ama adama bir şey diyemiyorum sanki mahkum koltuğuna oturmuş ve infaz edilmeyi bekliyor gibi hissediyorum.
20 yıldır aynı mahalle berberinde saç tıraşımı yapıyorum.

Sizler nasıl tarif ediyorsunuz ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Tek çözüm hayvan gibi para alan berberlere gitmek. Denendi onaylandı. Neden pahalı dersen adamların mekanları bile şekil.

FurkanIIy

80+ Bronze
Yani senin berberin soruyor mu bilmiyorum ama benimki soruyor. Şurası iyi mi diye veya şurayı nasıl yapayım diye, ben de iyi veya kötü diyorum adam da ona göre kesiyor.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
10 yıllık berberim var, normalde hep 3e vurdururdum uzayınca. Abi dedim bugün bir değişiklik olsun enseyi yanları al üst kalsın. Tamam dedi öyle de yaptı. Koluma da dayamıyor mis gibi berber

2mApoo

80+ Silver
Knk biraz daha lüks berberlere git bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıllık berberim var, normalde hep 3e vurdururdum uzayınca. Abi dedim bugün bir değişiklik olsun enseyi yanları al üst kalsın. Tamam dedi öyle de yaptı. Koluma da dayamıyor mis gibi berber
Koluna dayamaması ayrı bir artı özellik katmış. Böylesi zor aga

JSezar

80+ Silver
Ben artık tarif etmekle falan uğraşmıyorum.kafana göre kes deyip gözlerimi kapatıyorum.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
okr
Yıl olmuş 2022 ! Fakat insanoğlu bu yaraya bir türlü çare bulamamıştır. Yazık ki ne yazık...
Berbere saç kesiminin nasıl olacağını, yani gönlümde yatan aslanı, aynaları çatlatacak, kafandaki muhteşem modeli anlatmak; kesinlikle nihai insan olmayı gerektiren bir durumdur.
Bunu başarabilen insanlara gıptayla bakmış ve hep saygı duymuşumdur.
Oturuyorum koltuğa ama adama bir şey diyemiyorum sanki mahkum koltuğuna oturmuş ve infaz edilmeyi bekliyor gibi hissediyorum.
20 yıldır aynı mahalle berberinde saç tıraşımı yapıyorum.

Sizler nasıl tarif ediyorsunuz ?
Saçımı kestirecek olsam, berbere giderken 10 metre kala evime dönüyorum. yolda vazgeçiyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Önler uzun yanlar kısa kafana göre takıl diyorum yakışacak bir şey yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,099
Üyeler
161,659