Neler Yeni

Ağlayamıyorum aklimi kacirmak uzereyim

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Eskiden yatağa girdiğimde isteksiz olarak direkt ağlıyordum ama şimdi ağlamaya çalışsam bile ağlayamiyorum ve aklima birden sacma sapan bisey geliyo bi bakiyorum guluyorum sizde de boyle seyler var mi normal degilim kesin olarak farkindayim.
İnsanlara bunu soyledigimde sen cok mutlusun fln diyolar ama ben disarda cok sempatik esprili takiliyorum eve gelince yine somurtmaya depresif davranmaya basliyorum sanki disarda bi maske takiyormusum gibi geliyor.
Arkadaslarimla bulustugumda sadece biri haric heosinin yaninda neredeyse hic konusmuyorum dinliyorum ama aklim hep baska yerlerde oluyor.
Kendimi bildim bileli mutlu degilim ve bu artik zoruma gidiyor.
İnsanlar mutlu mutlu dolasirken neden ben onlar gibi degilim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Seferhan KAYA
Bence uzman tavsiyesi almanız daha doğru olur. Buradaki insanların psikoloji mezunu olduklarını zannetmiyorum keza bende değilim. En yakın hastane veya sağlık ocağından ruh hastalıkları bölümüne randevu alın baktınız yakın zamanda randevu yok direk acile girip triaj bölümünde içeri girip sakince durumu anlatın, görevli arkadaşlar sizi yönlendirecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Emre Efendi
Kankim bende bayadır ağliyamıyorum ya sebebini bilmiyorum,dibe çöker sonra yükselirdim şimdi hep yukardayım yukarda kafa zorlanıyor birde senin vizyonun hedefin kafa denginde kimse olmayıncada çöküyosun,çöktüğünde ağlasan düzeliceksin ama acı devam ediyor aynısı bende var zamanla geçer pskilolog boş konuşur gibime geliyor eğer durum ciddi değilse uyku ilacı bide duygu düzenleyici falan verir diğer türlü tavsiyem maneviyatını geliştirmen biraz maneviyata ver kendini sonra direkt hayatına aban çok kaptırma ama yine de zararını görmezsin .

mfimmel

80+ Silver
Eskiden yatağa girdiğimde isteksiz olarak direkt ağlıyordum ama şimdi ağlamaya çalışsam bile ağlayamiyorum ve aklima birden sacma sapan bisey geliyo bi bakiyorum guluyorum sizde de boyle seyler var mi normal degilim kesin olarak farkindayim.
İnsanlara bunu soyledigimde sen cok mutlusun fln diyolar ama ben disarda cok sempatik esprili takiliyorum eve gelince yine somurtmaya depresif davranmaya basliyorum sanki disarda bi maske takiyormusum gibi geliyor.
Arkadaslarimla bulustugumda sadece biri haric heosinin yaninda neredeyse hic konusmuyorum dinliyorum ama aklim hep baska yerlerde oluyor.
Kendimi bildim bileli mutlu degilim ve bu artik zoruma gidiyor.
İnsanlar mutlu mutlu dolasirken neden ben onlar gibi degilim?

Ekler

• 2023-maskedsadness.png
    2023-maskedsadness.png
    15 KB · Hit: 36

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,517
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Uyumaya çalıştığında neden ağlayıp gülesin ki?
Hiç olmazsa telefonda komik yada üzgün bişeylere bak. Ağlayıp - güldüğünde nedenini bilesin.
Öyle Halini görenler deli sanmasın.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Üzücü şeyler düşün başına en çok ne gelirse korkarsın veya ağlarsın onları hayal et ağla böyle hüngür hüngür ağla yatakta sonra yorgunluktan bayılırsın uyursun.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Üzücü şeyler düşün başına en çok ne gelirse korkarsın veya ağlarsın onları hayal et ağla böyle hüngür hüngür ağla yatakta sonra yorgunluktan bayılırsın uyursun.
son sahne

Top Bottom