Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Turistik bölgede kuaförlük.4 ayda 10.000 TL yi ne iş yaparak kazandın?
Turistik bölgede kuaförlük.4 ayda 10.000 TL yi ne iş yaparak kazandın?
Ben pc topladım monitör dahil 7200 tl tuttu. Kendim ödedim bütün parçaları 18 yaş üstüyüm zaten. Yaşı 13-15 arasıysa bence ailesi alabilir ve almalıda. Ben olsam çocuguma alırdım her şeyin çünkü vakti zamanı var heves etmiş alalım diye düşünürdüm. Yaş geçtikten sonra çünkü almanın bir anlamı yok. Her şey vaktinde zamanında güzel.Aileni değil kendin çalışarak al. İlla aileye yapışmayın gidin bir yerde çalışın biriktirin paranızı. Ben 4 ayda 10.000 TL biriktirirdim turizm olsaydı sizde çalışın ve yapın.
13 yaşımdayken de çalışıp 4 ayda 6000 TL yapıyordum ben her zaman çalışıp kendim kazanmayı sevmişimdir. Oğlum olursa onu da çalıştırır yaptırtırım ama çalışıp parası yetmezse illa tamamlardım.Ben PC topladım monitör dahil 7200 TL tuttu. Kendim ödedim bütün parçaları 18 yaş üstüyüm zaten. Yaşı 13-15 arasıysa bence ailesi alabilir ve almalıda. Ben olsam çocuguma alırdım her şeyin çünkü vakti zamanı var heves etmiş alalım diye düşünürdüm. Yaş geçtikten sonra çünkü almanın bir anlamı yok. Her şey vaktinde zamanında güzel.
Hocam kusura bakmayın da pek inandırıcı gelmediAileni değil kendin çalışarak al. İlla aileye yapışmayın gidin bir yerde çalışın biriktirin paranızı. Ben 4 ayda 10.000 TL biriktirirdim turizm olsaydı sizde çalışın ve yapın.
neresi inandırıcı gelmedi otellerde çalışanlar lojmanda kalır sigarası yoksa bahşişle bu rakam uçuk değilHocam kusura bakmayın da pek inandırıcı gelmedi
Hocam inanmayabilirsiniz sorun yok. Günde 100 120 TL'ye yakın turistten para alıyordum. Günde 12 saat dükkanda duruyordum sabah dükkanı açıyordum akşam dükkanı toparlıyordum sakal tıraşı yapıyordum daha fazlası da var. 1 turistten bana yaklaşık 25 30 TL para geliyordu günde 12 13 turist geliyordu tabi hepsini ben yapmıyordum. Bahşiş alıyordum adam geliyor 10£ veriyor şuan 90 TL ediyor yani abartmıyorum şöyle bir hesaplarsanız.Hocam kusura bakmayın da pek inandırıcı gelmedi
Bilişim okuyorsan öncelike sen o paraya nasıl bi sistem tplarsın onu araştır. oku incele ne neyi destekler bi bak.Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
Ne kadar kolay öyle alsınlar demek... hey yavrum hey bi şöyle çocuk olamadık.Sonuçta bilişim okuyorsun ve bilgisayar şart. Dersler için gerekli de alsınlar.
Şimdi devir varlık içinde yokluk devri. Ben online oynadım adam yeni event geliyordu 51 yaşında bir abimiz klandan 5000 tl para basıyordu boş yere. 0 TL bastım ondan iyiydim sen düşün. Bu adam 20.000tl yatırmıştır. Türkiyedeki ailelere bakıyorum parayı çarçur ediyorlar kendi çoluguna çocuguna gelince yok. Devir harbiden varlık içinde yokluk devri.Bilişim okuyorsan öncelike sen o paraya nasıl bi sistem tplarsın onu araştır. oku incele ne neyi destekler bi bak.
sonra gel konuyu aç bize, ben bunları seçtim nasıl olmuş de... destek oluruz.
Ama bilişim okurken sen donanım öğrenmeye üşeniyorsan ailenin PC almamasına şaşırmam.
gerçi şu dönemde kimsenin alamıyor olmasına şaşırmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar kolay öyle alsınlar demek... hey yavrum hey bi şöyle çocuk olamadık.
ilk bisikletim ve genel ihtiyaçlarım dışında ilk telefon ilk pchep kendim aldım yardıra yardıra
Anne baba olarak onlar görevini yapmak zorunda. İhtiyacı var ise almak zorunda. Adam rahatsız çalışamıyor ne yapsın kendi mi alsın. Ben de bilgisayarımı ve telefonumu çalışarak kendim aldım ama yaşım küçükken annem babam aldı. Bu onların görevi.Bilişim okuyorsan öncelike sen o paraya nasıl bi sistem tplarsın onu araştır. oku incele ne neyi destekler bi bak.
sonra gel konuyu aç bize, ben bunları seçtim nasıl olmuş de... destek oluruz.
Ama bilişim okurken sen donanım öğrenmeye üşeniyorsan ailenin PC almamasına şaşırmam.
gerçi şu dönemde kimsenin alamıyor olmasına şaşırmam
Ne kadar kolay öyle alsınlar demek... hey yavrum hey bi şöyle çocuk olamadık.
ilk bisikletim ve genel ihtiyaçlarım dışında ilk telefon ilk pchep kendim aldım yardıra yardıra
hangi meslekle uğraşıyorsun. kaç para kazanıyorsun dostum.Şimdi devir varlık içinde yokluk devri. Ben online oynadım adam yeni event geliyordu 51 yaşında bir abimiz klandan 5000 TL para basıyordu boş yere. 0 TL bastım ondan iyiydim sen düşün. Bu adam 20.000tl yatırmıştır. Türkiyedeki ailelere bakıyorum parayı çarçur ediyorlar kendi çoluguna çocuguna gelince yok. Devir harbiden varlık içinde yokluk devri.
Yani zamanında ailen sana bir şey almadıysa senin ailenin hatasını sen de çocuguna yükleyemezsin e yüklerim diyorsan sana iyi yapmışlar almamakla. Hatalar babadan ogula miras degildir.
sen hangi meslekdesin kaç para kazanıyosunAnne baba olarak onlar görevini yapmak zorunda. İhtiyacı var ise almak zorunda. Adam rahatsız çalışamıyor ne yapsın kendi mi alsın. Ben de bilgisayarımı ve telefonumu çalışarak kendim aldım ama yaşım küçükken annem babam aldı. Bu onların görevi.
Otelde müdürlük yapıyordum bazı sebeplerden ötürü bıraktım. Asgariden biraz fazla alıyordum işte.hangi meslekle uğraşıyorsun. kaç para kazanıyorsun dostum.
sen hangi meslekdesin kaç para kazanıyosun
net rakam ver bi hesap yapalımOtelde müdürlük yapıyordum bazı sebeplerden ötürü bıraktım. Asgariden biraz fazla alıyordum işte.