Neler Yeni

Ailem beni işe gönderiyor.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Ve birde okulda daha iyisini öğretirler benim düşünceme göre
Okuluna göre değişir. Demek istediğim şey, cins bir üniversitede iyi olmayan hocalardan ders almak yerine kişinin kendini eğitmesi çok daha akıllıcadır.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Mezuna kalmamın ilk yılı başka hakkım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum ama her türk gencinde olduğu aile baskısı diyelim ve bende istiyorum zaten güzel bir üni tutturacağıma da inanıyorum ha birde zaten böyle işe gidersem imkansız
Knka 2.yılım falan diyon orası ne alaka

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Geldim beyler işe pek tekin insanlar yok fiyat falan konuşmadan aldılar ne verirlerseymiş öyle dediler.

The Batman

80+ Silver
bir süre çalış hem az paran birikir sonra eylülde falan bırakırsın ben ders çalışcam dersin

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,220
İsim
Diyarhan
Sana bir şey söyleyeyim o imalathane de işi öğrensen o işe girsen en kötü fason ürün satışı yapsan iyiki okumamışım dersin. Ticaret tr de çok kazançlı bir bölüm.

mesut3467

80+ Bronze
Birbirimizi kandırmayalım mühendis olmak demek okumak demek değil. O işle ne kadar ilgili olduğun, projeleri takip ettiğin ve sektöre ne katabildiğinle alakalı. İşe girdin diye hiçbir tren kaçmış olmuyor. Aksine sosyal becerilerin gelişiyor. Aileni dinle ve bir iş bul iyi kötü 1 yıl çalış sonra hala hevesin varsa mühendislik için hali hazırda ailen sana ses etmeyecektir.

Mühendislik ükemizde malesef ölü bir sektör. Şöyle kazanıyorlar böyle kazanıyorlar diyenlere bakma, mecburen yurtdışı düşüneceksin. Bu yüzden dil ve ülke dışında çalışmana izin verecek bir aile şart.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Birbirimizi kandırmayalım mühendis olmak demek okumak demek değil. O işle ne kadar ilgili olduğun, projeleri takip ettiğin ve sektöre ne katabildiğinle alakalı. İşe girdin diye hiçbir tren kaçmış olmuyor. Aksine sosyal becerilerin gelişiyor. Aileni dinle ve bir iş bul iyi kötü 1 yıl çalış sonra hala hevesin varsa mühendislik için hali hazırda ailen sana ses etmeyecektir.

Mühendislik ükemizde malesef ölü bir sektör. Şöyle kazanıyorlar böyle kazanıyorlar diyenlere bakma, mecburen yurtdışı düşüneceksin. Bu yüzden dil ve ülke dışında çalışmana izin verecek bir aile şart.
Hocam 1 yıl çalış ne demek benim ailem rahat bir aile değil dersi tamamen bırakırsam her şeyimi elimden alırlar ve iş yerinde sosyal hayat diye bişey yok en azından benim gittiğimde.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Sabah 7 akşam 7 bazı günler akşam 9 400 tl kalınır mı yemek falan hiçbir şey vermiyorlar.

alex jensen

80+ Silver
Aileni ne yap ne et ikna et, okumazsan pişman olursun.
neden pişman olsun kanka ülkede 4 5 üni dışında iş garantisi veren üni yok sokak başı üniversite meslek öğrenirse iyi para bulabilir

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589